Spor Haber Girişi : 13 Haziran 2014 23:25

Güngör Erzurum'a İncedal Çorum'a

Güngör Erzurum'a İncedal Çorum'a
Yarın akşam Erzurum AVM'deki Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılacak olan olağanüstü Erzurum Büyükşehir Belediyespor'da geri sayım başladı.
Erzurumajans-Yarın akşam Erzurum AVM'deki Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılacak olan olağanüstü  Erzurum Büyükşehir Belediyespor'da geri sayım başladı.

Mavi-beyazlılar teknik direktör konusunda Taşkın Güngör'le el sıkıştığı ifade edilirken, Yavuz İncedal'ın da Çorum Belediyespor'la prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi.

Spor Toto 3. Lig'de Erzurum'u temsil eden ve 2. Lige çıkmak için artık tüm kozlarını oynayan Erzurum Büyükşehir Belediyespor'da kongreye saatler kaldı. Olağanüstü kongresini yarın akşam Erzurum AVM'deki Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılacak olan kongre için son hazırlıklar yapılarken, kulüpte hareketli anlarda yaşanıyor. Erzurum Büyükşehir Belediyespor, 2014-2015 sezonu da takımını Teknik Direktör Taşkın Güngör'e emanet etmeyi düşünürken, Nazilli Belediyespor'la yollarını ayıran Güngör'ün Mavi-beyazlı takımın teklifini kabul ettiği ve kongre sonrasında mukavele imzalayacağı öğrenildi.

Erzurum'a vefa borcum var

Nazilli Belediyespor'da sözleşmesi devam etmesine rağmen, Siyah-Beyazlı kulüpten ayrılmaya karar veren Taşkın Güngör'ün, kulüp yönetimine "Erzurum'a bir vefa borcum var, yarım kalan işimi tamamlamak istiyorum. Erzurum'a şampiyonluk yaşatmak için bu ile gitmek istiyorum" dediği ve Nazilli yönetiminin de Güngör'ün bu açıklamaları karşısında kendisi ile yolları ayırmaya karar verdiği iddia edildi. Erzurum Büyükşehir Belediyespor Başkanı Saim Özakalın da, daha önce Taşkın Güngör ile görüşmelerini doğrularken, "Eğer Taşkın hoca, Nazilli'den ayrılırsa, biz kendisine takımı teslim etmeyi düşünüyoruz" itirafında bulunmuştu.

İncedal Çorum'a mı imza atıyor

31 Mayıs 2014 itibari ile Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile sözleşmesi sona eren ve Mavi-beyazlı yönetiminde yeni bir mukavele yapmak istemediği teknik direktör Yavuz İncedal'ın Çorum Belediyespor'la prensip anlaşmasına vardığı öğrenildi. İncedal'ın Çorum ekibinin yöneticileri ile masaya oturup, detayları konuştuktan sonra Çorum Belediyespor'a imza atacağı iddia edildi. Nurullah Pala/Pusula
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • engin çam 01 Ocak 1970 02:00

    ımmmm iymiş gelsin ya tabi gecen sefer anamızı az belledi biraz daha bellesin