Spor Haber Girişi : 09 Ocak 2023 13:48

Gurbetçilerimiz Milli sporcuları yalnız bırakmadı!

Gurbetçilerimiz Milli sporcuları yalnız bırakmadı!
'Uçan Türk' lakaplı Fatih Arda İpcioğlu, 4 Tepe Yarışları'nda 124 metrelik atlayışı ile  finali gördü. Muhammed Ali Bedir de 105 metrelik atlayış gerçekleştirdi. 

Erzurum Aras Elektrik Dağıtım Spor Kulübü ve Kayak Federasyonu’nun kayakla atlamadaki milli gururları Fatih Arda İpcioğlu ile Muhammed Ali Bedir, Avusturya’da yine adından söz ettirdi. 

 

Uçan Türk Fatih Arda İpcioğlu Avusturya’da final turuna kalmayı başardı. Kayakla atlama Dünya Kupasının en prestijli organizasyonlarından birisi olan ‘4 Tepe Yarışması’nın son ayağında metrelik atlayışıyla final turuna kalmayı başardı. Avusturya’nın Bischofshofen şehrinde organize edilen ve 65 sporcunun katıldığı yarışmada diğer Milli sporcumuz Muhammed Ali Bedir ise 105 metrelik atlayış gerçekleştirdi.

 

Türkler yalnız bırakmadı

 

‘Uçan Türk’ü desteklemeye geldik’ sloganıyla Bischofshofen şehrinde Türk bayrakları açan gurbetçi vatandaşlarımız Fatih Arda İpcioğlu ve Muhammed Ali Bedir’i destekledi. Fatih Arda İpcioğlu Avusturya’da final eşleşmesinde mücadele edecek. Yıllardır kendi bünyelerinde spor yapan Fatih Arda İpcioğlu, Muhammed İrfan Çintimar ile Muhammed Ali Bedir’e maddi manevi destek veren Aras Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Müdürü Fikret Akbaş da, Uçan Türk’lerin başarısı karşısında bir kez daha vefasını gösterdi. Genel Müdür Akbaş, sosyal medya hesabından başarılı sporcuları tebrik etti. Nurullah Pala 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.