Spor Haber Girişi : 30 Kasım 2022 12:48

Haftalar sonra statta çalıştılar

Haftalar sonra statta çalıştılar
Erzurumspor, Cumartesi  günü  deplasmanda oynayacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarını Kazım Karabekir Stadı'nda yaptığı taktik antrenmanıyla sürdürdü.

Spor Toto 1. Ligin 16. Haftasında Cumartesi günü saat 19:00’da deplasmanda Sakaryaspor’a konuk olacak Erzurumspor, dünkü çalışmasını Kazım Karabekir Stadı’nda yaptı.

 

Teknik Patron Muzaffer Bilazer ile yardımcıları nezaretinde çalışan Dadaşlar, zorlu doksan dakikanın provasını Kazım Karabekir Stadı’nda yaptı. Bu sezon genellikle antrenmanlarını kendi tesislerinde gerçekleştiren Mavi-beyazlılar, haftalar sonra statta çalıştı.

 

Erzurumsporlu oyuncular, yavaş yavaş Bandırma mağlubiyetini unutmaya çalışırken, Sakarya’dan üç puanla dönerek 17. Haftada Gençlerbirliği ile deplasmanda oynayacağı final gibi maça moralli gitmek istiyor. Teknik Direktör Muzaffer Bilazer de, ilk yarının son haftalarında oyuncularından daha özverili ve daha yürekli oynamalarını istedi. Pusula

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.