Sağlık Haber Girişi : 16 Eylül 2021 14:26

Haftalık vaka haritası açıklandı!

Haftalık vaka haritası açıklandı!
Sağlık Bakanı Koca, illere göre haftalık vaka haritasını paylaştı.

ERZURUM AJANS - Sağlık Bakanı Koca, aralarında Erzurum'unda bulunduğu vaka sayısının hızla arttığı 10 ili uyardı. 

 

Bakan Koca sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "4-10 Eylül arasında, 100.000 kişi içinde bir haftalık toplam yeni Covid-19 vaka sayısı neydi? Yaşadığınız, gidip geldiğiniz ildeki durumu haftalık İnsidans haritamızdan öğrenebilirsiniz." dedi.

 

 

 

 

Bakan Koca ayrıca vaka sayısı en çok artan illeri de açıkladı. Bakan Koca yaptığı paylaşımda, :"4-10 Eylül arasında vaka yoğunluğu bir önceki haftaya göre en çok artan 10 ilimiz: Kilis, Erzincan, Malatya, Karabük, Kastamonu, Erzurum, Adıyaman, Kayseri, Tokat, Sinop! Bu illerden birindeyseniz şimdi daha da dikkatli olmalısınız." ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

Erzurum'da korkutan artış!

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 100 bin nüfusa karşılık gelen vaka haritasını açıkladı. Açıklanan haritaya göre Erzurum'da vaka sayısı bu hafta hızlı bir artış gösterdi. Aşılama oranının yüzde 76,2 olduğu kentte bu haftaki vaka oranı yüz binde 291,05 olarak kaydedildi. Haftalık bazda, yüz bin kişide görülen vaka sayısı ise 56,7 oldu.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erzurumlu 17 Eylül 2021 07:11

    Hemen bir emniyeti valiyi suclayin. Ne alaka kardeşim. İnsanların küçük beyinleri almıyorsa polis napsin vali napsin. Polis ceza keser kötü olur. Uyarır, karşılığında hakaret yer. Mülki amir cezayi onaylar kötü olur. Birazda çuvaldızı kendimize batiralim. Herşeyi zorbalıkla yapmak zorunda mıyız. İnsan olmak yetiyor. Nokta.

  • M.K 16 Eylül 2021 14:54

    GAYET DOĞAL ERZURUM'DA VALİ VE EMNİYET MÜDÜRÜ TATİLDE ZABITA AMİRİ BANA DEĞMESİNLERDE TOPLU ULAŞIM ARACINI ZABITA DURDURUYOR ŞÖFÖRDE MASKE YOK YOLCULARIN YARISI MASKESİZ AYAKTA BİR SÜRÜ YOLCU ZABITA MEMURUMUZUN TEK SÖYLEDİĞİ ŞEY HAYIRLI GÜNLER ABİ. HALK DESEN MASKE MESAFE KURALINA UYAN YOK UYARANLARLA KAVGA EDEN ÇOK BU KONUDA SADECE ERZURUM İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ BİRAZ ÇABA GÖSTERİYOR DİĞER MÜLKİ İDARE KURUMLARI TATİLDE