Spor Haber Girişi : 03 Nisan 2023 23:30

Hakan Kutlu: Deplasmanda Eyüpspor'dan 1 puan almak kötü bir sonuç değil

Hakan Kutlu: Deplasmanda Eyüpspor'dan 1 puan almak kötü bir sonuç değil
Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, sakatlıklardan dolayı değişiklikleri istedikleri gibi gerçekleştiremediklerini söyleyerek, "Deplasmanda Eyüpspor'dan bir puan almak kötü bir sonuç değil" dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 30. haftasında Erzurum FK, deplasmanda karşılaştığı Eyüpspor ile 1-1’lik skor ile berabere kaldı.

 

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Erzurumspor FK Teknik Direktörü Hakan Kutlu, “Bugün takımın başında 5. Müsabakaya çıktım. Geçen hafta Altay ile oynadığımız maça kadar ilk 3 maçta iyi bir oyun sergiledik. Geçen hafta ne yazık ki Altay’a kaybettik. Bugün 87. dakikada yediğimiz gol sonrası 2 puan kaybettik. Deplasmanda Eyüpspor’dan 1 puan almak iyi gibi görünüyor ama mücadeleye devam edip 3 puanları hanemize yazdırmak istiyoruz. Deplasmandan iyi oyun oynayarak puan çıkarmak güç bir durum. Bugün sağ açık oyuncuyu sol bek oynatmak zorunda kaldık. Maç içerisindeki değişikliklerimiz genel anlamda sakatlıklardan dolayı oldu. Oyuncularımı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı. İHA

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Cafer karasu 04 Nisan 2023 08:59

    Hocam teşekkür ediyorum, futbolcu arkadaşları tebrik ediyorum ayağınıza sağlık inşallah iyi sonuçlar alırız.