Erzurum Haber Girişi : 05 Mayıs 2021 19:03

Hakkımı helal etmiyorum!

Hakkımı helal etmiyorum!
Erzurum'da bir esnaf 'tam kapanma' sürecinde zincir ile süper marketlerin açık bırakılması ve konfeksiyon ürünü satmalarına izin verilmesine, 'Hakkımı helal etmiyorum' başlıklı afişle tepki gösterdi.

Aziziye İlçesi’ndeki Dadaşkent beldesinde bir hazır giyim mağazasının sahibi, ‘tam kapanma’ sürecinde açık olan zincir ve süper marketlerin konfeksiyon ürünleri satmasına tepki gösterdi.

 

Pandemi sürecinde bir hayli borçlandığı öne sürülen esnaf, işyerinin camekânına, “Hakkımı helal etmiyorum. Beni kapatıp TEMA AVM’yi Meral AVM’yi ve bütün büyük işyerlerini açıp onlara konfeksiyon ürünleri satışını serbest bırakan kim varsa hakkımı helal etmiyorum” yazılı afiş astı. İşyeri sahibi ayrıca “2023’e az kaldı” notunu düştü.

 

Bir süre sonra esnafın afişi kaldırdığı dikkat çekti. Haber: Onur SAĞSÖZ / Erzurum Ajans

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • HASAN DİLER 06 Mayıs 2021 12:55

    hedef 2023 verdiğimiz oylar haram olsun kendi adıma ama yeni dönemde görecekler inşallah

  • Tuğba yurt 05 Mayıs 2021 23:54

    Allah bu yazıyı yazan arkadaştan razı olsun. Bugün banada isyerimi açtım diye ceza yazdılar. Büyük marketler işi götürürken küçük esnafı hep ezdiler.eziyolar bende hakkımı helal etmiyorum. Hemde cezayı sayın palandöken kaymakamamiz belirliyormuş bende yarın dışarı çıkıp akşama kadar büyük marketlerin önünde oturup kamareya alıp. Içişleri bakanlığına ve cimere gönderecem. Ve sayın kaymakamamiz götürüp bi hasa izletmeye calisacam görsün küçük esnafun halini