Spor Haber Girişi : 01 Ekim 2019 17:15

Haklısın Hakan'ım, dünya bir günlükmüş!

Haklısın Hakan'ım, dünya bir günlükmüş!
2018 yılının, yani geçen yılın 19 Mayıs’ı 20 Mayıs’a bağlayan gece. BB Erzurumspor, Bursa’da oynanan play-off final maçında Gazişehir’i penaltılar ile elemiş ve adını Süper lige yazdırmıştı.
Erzurumajans-Vedat Refayeli-2018 yılının, yani geçen yılın 19 Mayıs’ı 20 Mayıs’a bağlayan gece.  BB Erzurumspor, Bursa’da oynanan play-off final maçında Gazişehir’i penaltılar ile elemiş ve adını Süper lige yazdırmıştı.

O maçın çok kahramanı vardı ama biri vardı ki, o ‘en kahraman’dı! O kahramanın adı Hakan Cambazoğlu’ydu. Kurtardığı penaltılar ile Erzurum’a 20 yıl sonra süper ligi kazandıran Hakan Cambazoğlu, bir anda herkesin yerinde olmak istediği adam olmuştu. Yaptığı iş öyle kolay iş değildi. O yüzden de daha ilk geceden herkes ‘heykeli dikilecek adam’ gözüyle baktı o Hakan’a. Havalanında coşkuyla karşılandı o Hakan. Adına şiirler yazıldı, şarkılar söylendi.

İşte o dünün heykeli dikilecek olan Erzurum’un kalecisi bugün çok kötü günler yaşıyor, gel de içerleme bu duruma. Dünya bir günlük demek ki! Sehiç’i bulmuş Hakan’ı yitirmiştik bir kere! Transfer döneminde çok istemeyerek de olsa Bolu’ya giden tecrübeli file bekçisi, sanırım bugün en çok da Erzurum’dan gelecek destek mesajlarına ihtiyacı var. Dün arkasından methiye dizenlerin bugün onu arayıp sormadıklarına da eminim ki kahrediyordur. Kaldı ki öylesine efsane bir kalecinin gidişi de hiç camiaya yakışan bir gidiş olmamıştı. Sessiz sedasız gitmişti Bolu’ya. Zaten morali bozuktu giderken. Yeni takımında çıktığı iki maçta da kötü saha sonuçları, onun moralini iyice bozmuştur. O yüzden diyorum ki gelin bu Hakan’a hiç değilse bu zor günlerinde bir telefon açalım, mesaj gönderelim, yanında olduğumuzu gösterelim. Ne dersiniz. Vefanın sadece İstanbul’da bir semt adı olmadığını gösterelim mi ona?
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • erzurum sporlu 01 Ocak 1970 02:00

    iyi bir kaleciliğinden önce candan oynayan biriydi 20 yıldan sonra Erzuruma süper liği tattırdı sonra sehiç geldi iyi kaleci oda çaprazdan gelen bütün topları içeri alıyor zaten bu yıl tabiri caizse o zorla kocaya verilmiş kızlar gibi pek hoşnut değil isteksiz oynuyor

  • Ömer koçer 01 Ocak 1970 02:00

    Hakan iyi kaleci Erzurumspor onun sayesinde şampiyon oldu Bolu da da başarılı olacaktır hele Beşiktaş kalecisi karyusu gördükten sonra. Seyiç te öyle abartıldığı gibi çok iyi kaleci değil

  • Erzurumlu Can 01 Ocak 1970 02:00

    Erzurum'da artik vefa yok hicbir kalemde kalmadi Akrabada,arkadasta,okulda,iste,mahallede,apartmanda,siyasette,belediyede Sadece selfie'de gostermelik var kimse kusura bakmasin Hakan'da Kim?