Bölge Haber Girişi : 05 Ekim 2011 12:34

Halk eğitim merkezi pazarda stant açtı!..

Halk eğitim merkezi pazarda stant açtı!..
Erzurum Oltu Halk Eğitimi Merkez Müdürlüğü bu yıl içerisindeki açacağı kursların tanıtımı içim ilginç bir yönteme başvurdu.

Erzurum Ajans-Erzurum Oltu Halk Eğitimi Merkez Müdürlüğü bu yıl içerisindeki açacağı kursların tanıtımı içim ilginç bir yönteme başvurdu.

Oltu Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Nuri Alkan, Halk Eğitimi bünyesinde bu yıl içerisinde açacakları kursların tanıtımını görsel ve işitsel bütün yayın organlarının yanı sıra halkın kalabalık olduğu halk pazarında da bir stant kurarak el ilanları dağıtarak kurslar hakkında bire bir bilgi verdiklerini söyledi. Alkan, "Kurslarımızdan daha çok insanın haberdar edebilmek için yoğun çaba harcıyoruz" dedi.

Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak daha iyi ve kaliteli hizmet sunmak amacı ile her hafta semt pazarında 10.00 ile 15.00 saatleri arasında Merkez Müdürlüğü olarak stant kurarak Mesleki, teknik, genel kurslar, okuma-yazma bilmeyenler ve modüler programlar ve çalışma alanları hakkında tanıtım yapacaklarını belirten Alkan, "Talep eden vatandaşlarımızın istekleri doğrultusunda katılmak istedikleri kurslara ait başvuruları standımızda anında yaparak kendilerine kursların önemi anlatıyoruz" diye konuştu.

Halk pazarındaki stant ilginç bir görüntü oluştururken vatandaşlar standa yoğun ilgi gösterdiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.