Erzurum Düzenleme Tarihi : 07 Nisan 2024 01:51 Haber Girişi : 28 Mart 2024 16:12

Halk ekmek rezaletinde olan işçilere oldu!

Halk ekmek rezaletinde olan işçilere oldu!
Erzurum'da Büyükşehir Belediyesi halk ekmek fırınında ortaya çıkan rezalet görüntülerinin ardından fatura işçilere kesildi. Başkan Mehmet Sekmen, sayı vermedi ama "O işçiler işten atıldı ve mahkemeye verildi" dedi. TIKLA İZLE
Halk ekmek rezaletinde olan işçilere oldu!

GAZETECİ ONUR SAĞSÖZ YAZDI: İŞÇİLERİ İŞTEN ATMIŞ

 

Büyükşehir Belediyesi'ne ait 'Halk Ekmek' fırınında çekilen görüntülerin ortaya çıkmasıyla hijyenden uzak bir ortamda üretim yapılması kent gündemine oturmuştu. 

 

 

Tavanından küf akan, hamur topları yerlerde görülen fırındaki ortam mide bulandırırken, Erzurum Ajans’ta yayınlanan haberlerin ardından Büyükşehir Belediyesi, fırında temizlik çalışması yaptı. Bu arada Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, faturayı işçilere kesti.

 

 

Katıldığı bir TV programında konuşan ve sayı vermeyen Sekmen, “O işçiler işten atıldı, mahkemeye verildi. Bu işi planlayanlar da mahkemeye verildi” diye konuştu.

 

Olayı gündeme getiren gazeteci Onur Sağsöz, yaşanan son gelişmeleri köşesine taşıdı. HABER MERKEZİ

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Cemal güzel 07 Nisan 2024 19:58

    Resmen ramazanda işçinin ekmeği ile oynadılar. Bu iş açığa çıkmasa sekmen reklam yapacaktı en iyi ekmeği biz üretiyoruz diye. Musluktan akan su resmen yosun ve balık kokuyor ama sekmen bunu bile ödüyor şu an su çok kötü. Bu su içilmez kesinlikle. Mikropsuz olabilir ama temiz değil kaliteli değil. Sekmenin tek düzgün yaptığı şey kibirli kibirli konuşma başka birsey yok. Buna oy verenlere ne diyelim parti başka hizmet başka birbirine karıştırıyorsunuz.

  • Kemal aras 31 Mart 2024 11:22

    Vatandaş bu ekmeği ucuz olduğu için sattlerce bekleyip alıyordu kötü pis kalite çıktı sorumlusu işçi olur mu yani resmen akıl tutulması. Bile bile buna evet diyorsanız sizde kötüsünüz. Ben karınca misali hayır diyorum. Sizin yaptığınız hatalı temiz bir ortam oluşturmamışsınız hijyen yok boya yok seramik yok alet ekipman yetersiz bunlar işçinin suçu değil kararınız adil değil

  • Kemal Eren 30 Mart 2024 23:03

    Gazeteciye niye haber yaptın diyor adama hakaretler ediyor,yetmemiş fakir fukarayi işinden etmiş. Allah sizi halkımızdan gelsin. Sen elektrikten çok gelen su faturalarini açıkla önce

  • Kemal Eren 30 Mart 2024 23:01

    Gazeteciye niye haber yaptın,bırakmadin millet pisliği yesin diye fırça atıyor,yetmemiş fakir fukarayi işinden etmiş,bu nasıl bir piskinliktir,Allah size biraz ar,haya versin.

  • İşçilerin suçu yok 30 Mart 2024 15:28

    İşçilerin ne suçu var. Sanki bir günde orası öyle olmuş. Adamları atmışsınız oraya ekmek parasına çalışıyolar.

  • Dadaş 25 30 Mart 2024 07:52

    Uyan Dadaşım bu Allah ile aldatan şeytanlardan kurtul artık .

  • X-Men 30 Mart 2024 04:41

    8 sene denetlememiş, bir gün kapısını açıp içeriye bakmamış sonra gitmiş suçluyu başkası bulmuş. Hasbelkader gelmiş ama kene gibi yapışmış birinden de bu beklenirdi?

  • Yine kazanır bu 30 Mart 2024 04:37

    Ama Mehmet Sekmen olduğu için değil, AKP adayı olduğu için. Akp terlik koyda kazanır burda. Daha çok ilçelerin etkisi. Şehirde çok büyük nefret var.

  • Emrah yaşar 30 Mart 2024 03:00

    Bu sadece gün yüzüne yeni çıkan bir olay. Bunun gibi nice perde arkaları var. Ama benim temiz yürekli saf vatandaşım halen daha bu ve bunun gibi doymak bilmeyen kul hakkı yemekten çekinmeyen Allah korkusu olmayan insanlara inanıp oy verip başımıza bela ediyor padişah ediyor. Bu dünyada da ahirette de iki elim vatandaşın emeğini, hakkını yiyen çalan siyasetçilerin yakasında olacaktır. Mevlaya emanet olsun Erzurum.

  • Dadaş Zeki 29 Mart 2024 23:23

    Hızlı tren yalan oldu hafif raylı sistem yalan oldu Ulaştırma Bakanı umarın hızlı treni Erzincan?dan Trabzon?a döndürmez Erzurum hizmete aç bir şehir kimse bu hızlı treni dile getirmiyor ama şehrin kaderi HIZLI TREN?

  • Ramazan 29 Mart 2024 22:27

    Valla başkan erzurumda güzel işler sizi destekleyenlere değil milletin evlatlarına kurşun atanlara yapıldı yapılıyor 10 yılınız bitti belki bu 5 yılda sizin olabilir lâkin şu çılgın proje okadar masrafa rağmen nedense bitmedi şehrin merkezinde olması gereken parklar açık hava fuhuş merkezleri oldu şehrin dışında park niye yapılır asfaltlama çalışması rezalet müteahhite verilen yamalar 10 cm yerine 50 70 cm atılıyor tonaj çalıştıkları için göm gitsin asfalt 6 ay geçmeden bozuluyor tabi yeni arteleri birde bu gözle görmek gerek değilmi başkan çok yazacak şey var ama bu şehrin insanı bu işleri işine geldiği gibi algılar sende düzene uydurursun sen eleştiriye bile tahammül edemeyen birisin bunu bile algılamayın bu şehrin seçmeni her şeye müstahak.

  • Bir hemşire 29 Mart 2024 21:48

    Hangi işçi o tavanları o hale getirdi acaba provakatif diye 2 günde olacak birşey değil ama günah keçisi bulunmuş adamların ekmekleriyle oynanıyor kaç aile şimdi ekmeksiz kaldı suç bastırmada bazılarının üstüne yok

  • Bir hemşire 29 Mart 2024 21:42

    En iyi yaptığı şey işçileri işten çıkarmak azarlamak suç yüklemek zaten işçilere hakkı verilse en iyi destekçisi onlar olurlar haberi yok

  • Ali er 29 Mart 2024 21:05

    Erzurum halkı temiz bir ekmek yiyecekse bunu onur beyin haberine borçlu. İşte araştırmacı gazetecilik budur önemli olan halkın menfaatidir ve Erzurum için bir hizmettir yoksa bu küflü hijyenik ekmeği yiyip duracaktık. İşçiler işten çıkarılmış ama duvarların küf olması tavanın akıyor olması işçinin suçu değil. Binanın bu halde ruhsat alamaması lazımdı. Devlet geç de olsa bu işe bir dur demeli İstanbul halk ekmek fabrikasını bir görün ne temiz. Ekrem İmamoğlu bu işe el atsın. Canan hanımda sağolsun bunu dile getirdi. Sekmen beyden ricam 8 sene yaptınız Erzurum?u mahvettiniz bırakın birazda gençler yapsın büyüklük yapın. Lütfen bırakın tadında.

  • Şahsi 29 Mart 2024 16:20

    Birazda parti adını kullanıp para basan tüccarlara el atın

  • Dadaş konuşuyor, Hele bi bak yoruma 29 Mart 2024 15:34

    Gardaş ne ucuzu. Küflü ekmek yiyormuş millet. Neden 4 TL halk ekmeği belli. Küflü pislik yerde üretimi yapılır. Sana oy yok ama, bu Erzurum milleti, din ile kolayca kandırıldığı için, yine lânet olsun seni seçecekler. Kına yak bı tarafına. Pislik yerde üretimden zehirlenince anlar diyecem millette, yok anlamazlar. Ölseler yine Tayyip derler ????

  • Ahmet küçük 29 Mart 2024 11:16

    Değerli yazar arkadaşım şu şu faturalarını gündeme yapsanız çünkü elektrik ten fazla su faturası geliyor bu nasıl bir soygun günah millete

  • Ne idüğü belirsiz haaaaaaaaaaaaa 29 Mart 2024 10:00

    Onur Bey sizi takdir ediyor ve başarılarınızın devamını diliyorum. İyi ki varsınız.

  • Yaşlı adam 29 Mart 2024 07:27

    Tabiki işçiler sorumlu benmi gidip temizlik yapacağım?

  • Zafer Erğun 29 Mart 2024 05:08

    En tepeden en alttaki sorumluları, teftiş kurulu başkanlığıni, kim işine son verip, mahkemeye verecek