Spor Haber Girişi : 27 Nisan 2019 18:15

Hamzaoğlu: 1 puan kötü değil

Hamzaoğlu: 1 puan kötü değil
Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, deplasmanda aldıkları 1 puanın kritik süreçte kötü olmadığını bildirdi.
Erzurumajans-Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, deplasmanda aldıkları 1 puanın kritik süreçte kötü olmadığını bildirdi.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında deplasmanda karşılaştığı Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Hamzaoğlu, Antalyaspor ile zorlu bir maç oynayacaklarının farkında olduklarını hatırlattı.

Antalyaspor’un bu sezon gösterdiği performansı öven Hamzaoğlu, “Maça çok iyi başlayamadık. Antalyaspor üstünlük kurdu ve bunun neticesinde golü de buldu. İkinci yarı değişiklik yapıp rakibe üstünlük kurmamız gerekiyordu. Durumumuz itibariyle maçlarımızı kazanmak zorundayız. Aldığımız bir puan bizim için önemli durumdadır. İkinci yarıda rakibin kalesine yakın oynadık ve penaltıdan golü de bulduk. Ama bize galibiyeti getirecek pozisyonları üretemedik. Maçı kaybedelirdik de. Buradan aldığımız bir puan bu süreç için kötü değil. Kendi sahamızdaki Bursaspor maçını kazanıp emin adımlarlar yolumuza yürümeye gayret edeceğiz” ifadelerine yer verdi.



Korkmaz: “Kazanabileceğimiz maçtı”

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, kazanabilecekleri maçı berabere bitirdiklerini söyledi.

Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında sahasında ağırladığı Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 1-1 berabere kaldı.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Korkmaz, oyunun ve topun hakimi olmalarına rağmen istedikleri gol pozisyonlarını oluşturamadıklarını söyledi.

“Maçı en azından 1-0 bitirebilirdik” diyen Korkmaz, “Duran top ya da penaltıdan gol yiyebilirdik. Maçtan önce söylediğimiz başımıza geldi. Kazanabileceğimiz bir maçtı güzel fırsat geldi ayağımıza iyi değerlendiremedik. Oyuncularım iyi mücadele ettiler. Artık bundan sonraki maçlarda fırsat oluşturmaya çalışacağız” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Emrah Bazır 01 Ocak 1970 02:00

    Bazan bizde geç kaldık bu puanları toplamak için.3 puan resmen hayal oldu 1e seviniyoruz.

  • Zahit günay 01 Ocak 1970 02:00

    Sormak lazım hocaya 1 puan güzelde 3 puanı almak kötümü olurdu 05392789283 bunun güzelliği budur.