Erzurum Haber Girişi : 29 Temmuz 2016 14:20

Hastane çalışanları darbecileri alkışla protesto etti

Hastane çalışanları darbecileri alkışla protesto etti
Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları, 15 Temmuz'da yaşanan başarısız darbe girişimini alkışlarla protesto etti.
Erzurumajans-Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi çalışanları, 15 Temmuz'da yaşanan başarısız darbe girişimini alkışlarla protesto etti.

Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesinde gerçekleştirilen protestoya, Öz Büro İş Sendikası Erzurum İl Temsilcisi Yılmaz Diler, Memur Sen Erzurum İl Temsilcisi Abdullah Duman ile büro çalışanları ve vatandaşlar katıldı. Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi İş Yeri Temsilcisi Suzan Şimşek burada yaptığı konuşmada "15 Temmuz gecesi ordu içindeki FETÖ'nün hainleri, savaş uçakları, tanklar ve ağır silahlarla saldırmışlardır. Ülkemizi canı pahasına savunan kahraman milletimiz sadece darbeyi önlememiş Türkiye'yi işgalden kurtarmıştır. Milletimiz ülkesine sahip çıkmış, iradesini çiğnetmemiş, hainlere ve efendilerine haddini bildirmiştir. 15 Temmuz direnişi bütün dünyaya göstermiştir ki ne gizli ilişkiler ne kahpe senaryolar ne de kalleşçe kalkışmalarla bu ülkeye kimse operasyon yapamaz. Kimse 80 milyonun kardeşliğini bozamaz. Öz Büro İş, 40 bin üyesi ve tüm örgüt birimleriyle ülkemizin esenliği ve halkımızın huzuru için milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkma mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir. Bütün darbecileri lanetliyoruz. Yaşasın milli egemenlik. Yolun ve bahtın açık olsun Türkiye'm" diye konuştu.

Basın açıklamasının ardından büro çalışanları, alkışlarla darbe girişiminde bulunanları protesto etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.