Bölge Haber Girişi : 29 Ocak 2010 03:46

Havalar soğudu otoparklar doldu!..

Havalar soğudu otoparklar doldu!..
Dondurucu soğukların yaşandığı Erzurum'da kapalı otoparklar doldu taştı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılan Menderes ve Cedid Otoparklarında kış mevsimi ile birlikte büyük bir yoğunluk yaşanıyor.
Erzurum Ajans-Dondurucu soğukların yaşandığı Erzurum’da kapalı otoparklar doldu taştı. Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nce yaptırılan Menderes ve Cedid Otoparklarında kış mevsimi ile birlikte büyük bir yoğunluk yaşanıyor.

Özellikle hava sıcaklığının eksi 30 dereceyi geçmesinden sonra gece araçlarını dışarıda bırakmak istemeyen vatandaşlar kapalı otoparklara yoğun ilgi gösteriyorlar.

Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, kapalı otopark anlamında şehrin hala şehrin olduğunu belirterek, “500 araç kapasiteli Manderes otoparkı ve 200 araç kapasiteli Cedid otoparkları tamamen doldu” dediler.

Bu arada araç sahipleri kış aylarında park yerinin önemli bir problem olduğunu belirterek, yerel yönetimlerin bu sorunu giderecek yatırımlar yapması gerektiğini dile getirdiler.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.