Erzurum Haber Girişi : 22 Ağustos 2014 13:30

Havan mermisiyle polis merkezine gitti

Havan mermisiyle polis merkezine gitti
Erzurum'da geçimini hurdacılıkla sağlayan 47 yaşındaki Yılmaz Boz'un hurda toplarken bulduğu patlamamış havan mermisini arabasına koyup götürdüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde panik yaşandı.
Erzurumajans-Erzurum'da geçimini hurdacılıkla sağlayan 47 yaşındaki Yılmaz Boz'un rnhurda toplarken bulduğu patlamamış havan mermisini arabasına koyup rngötürdüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde panik yaşandı.

Erzurum'da rnhurdacılık işiyle uğraşan 47 yaşındaki emekli Yılmaz Boz, hurda rntopladığı sırada eski dönemden kalma patlamamış havan mermisi buldu. rnBulduğu havan mermisini polis merkezine teslim etmek için getiren Yılmazrn Boz'un başına gelmeyen kalmadı. Arabası ile polis merkezinin önüne rngelen Yılmaz Boz, çuvala sardığı patlamamış mermiyi polis merkezine rnteslim etmek istedi. Polis ekipleri, çuvala sarılı olarak patlamamış rnhavan mermisinin polis merkezinin önüne getirilmesiyle kısa süreli bir rnpanik yaşayarak mermiyi dışarıda bir yere bıraktı. Daha sonra polis rnekipleri tarafından olay yerine bomba imha uzmanları çağrılarak mermininrn etrafında güvenlik önlemi alındı. Polis merkezine bulduğu patlamamış rnmermiyi getiren 47 yaşındaki Yılmaz Boz, polislerin bir anda havan rnmermisinin etrafının güvenlik şeridi ile çevrildiğini görünce olayı rnşaşkınlıkla izledi.

Yaklaşık olarak polislere 30 dakika ifade verenrn 47 yaşındaki Yılmaz Boz, mermiyi bulup polis merkezine getirdiği için rnpişman olduğunu söyledi. Hurdacı Yılmaz Boz, "Çocuklarımla beraber hurdarn toplarken bir mermi buldum. Mermiyi gördüm; kimseye zararı olmasın diyern karakola getireyim dedim ama buraya getirdiğime pişman oldum. Kaç rnsaattir bu işle uğraşıyorum. Bugün bu yüzden hiç çalışamadım ve ekmek rnparası kazanamadım" dedi.

Polis tarafından ifadesi alınan Yılmaz rnBoz, daha sonra arabasına binerek olay yerinden uzaklaştı. Bomba imha rnuzmanları tarafından incelenen havan mermisi ise boş bir arazide rnpatlatılmak üzere götürüldü. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.