Magazin Haber Girişi : 03 Aralık 2011 12:01

Hayrettin AÜ`yü kahkaya boğdu

Hayrettin AÜ`yü kahkaya boğdu
Ünlü şovmen Hayrettin Karaoğuz, Atatürk üniversitesi öğrencileri ile bir araya gelerek bir söyleşi programı düzenledi.
Erzurum Ajans-Ünlü şovmen Hayrettin Karaoğuz, Atatürk üniversitesi öğrencileri ile bir araya gelerek bir söyleşi programı düzenledi. Espirilerin havada uçuştuğu programda öğrenciler doyumsuz bir gece yaşadı.

Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Öğrencilerinin düzenlediği organizasyonla Özel bir televizyon kanalında kendi adını taşıyan şov programı ile tanınan Hayrettin Karaoğuz dün gece Atatürk Üniversitesi öğrencileri ile bir araya geldi. Yaptığı espirilerle öğrencileri gülmekten kırıp geçiren Hayrettin Karaoğuz Erzurum’un beklediği gibi güzel ve soğuk bir şehir olduğunu söyleyerek salonu dolduran bin 500 öğrencinin sıcaklığı ile Erzurum’un ısındığını söyledi.

Çektiği kısa film ve reklam filmleri ile bu günlere geldiğini söyleyen Hayrettin Karaoğuz öğrencilere kendi hayatından örnekler göstererek okumanın önemine vurgu yaptı. Okul hayatında başarılı olamadığını söyleyen Karaoğuz “Eğitim hayatını bitiremeyeceğimi anlayınca hayatımdan bazı kesitleri alarak kısa filmler yapmaya başladım birçok kısa film çektim birçok kişi gülüp geçiyordu fakat ben yılmadan usanmadan yenilerini çekmeye devam ettim ve en sonunda çektiğim “kızsız adam” filmi ile hafızalara kazınmayı başardım” diye konuştu.

Konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını yanıtlayan ünlü şovmen Hayrettin öğrencilerin sorularına da espirili yanıtlar vererek öğrencileri doyumsuz bir gece yaşattı. Gecenin sonunda ise Hayrettin Karaoğuz tüm öğrenciler ile tek tek fotoğraf çekildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.