Magazin Haber Girişi : 24 Aralık 2017 17:30

Hayta İsmail'den olay sözler...

Hayta İsmail'den olay sözler...
Kendisinden 39 yaş küçük Kader Kaynak ile evlenen Hayta İsmail lakaplı Ahmet Arıman, verdiği bir röportajda söylediği sözler ile şoke etti.
Erzurumajans-Kendisinden 39 yaş küçük Kader Kaynak ile evlenen Hayta İsmail lakaplı Ahmet Arıman, verdiği bir röportajda söylediği sözler ile şoke etti. Arıman, "Kader 30'larında olsaydı almazdım, göğüsleri sarkmış olacaktı. Yatak odasında çareler tükenmez" diyerek şoke etti.

Hayta İsmail lakaplı Ahmet Arıman, kendisinden 39 yaş küçük Kader Kaynak ile geçtiğimiz günlerde evlenmişti.

Arıman, Posta Gazetesi'nden Canan Danyıldız'a verdiği röportajında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İşte o röportajdan dikkat çeken bölümler:

'GÖĞÜSLERİ SARKMIŞ OLURDU'

Yaşlı bir kadınla zaten yapamam ama inan bu kadarını da düşünmemiştim. Ama Kader olgun görünüyor. 30'larında olsaydı yine almazdım, göğüsleri sarkmış olacaktı, istemezdim. Fizik benim için önemli. Ha benimle yaş alır, o ayrı.

Açıkça soracağım, bu yaşta 23 yaşındaki bir kıza cinsel açıdan yetebilir misiniz?

Olabilir, ne olacak? Kader diyor ki başka bir adamla 30 sene yaşayacağıma, seninle 10 sene yaşarım! Bunları konuştuk, bir gün yanında olmayacağımı söyledim.

'YATAK ODASINDA ÇARELER TÜKENMEZ'

Kendimi yaşlı görmüyorum. Ama olabilir. Demokrasilerdeki gibi, yatak odasında da çareler tükenmez. İlaç kullanırım. Nereye kadar giderse. Bendeki potansiyeli gördü ki "Evet" dedi. Nefesine güvenmeyen, borazancı başı olmaz. Ben de kendime cinsel açıdan güveniyorum.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.