Spor Haber Girişi : 04 Kasım 2021 15:04

Hazırlık maçı için rakip aranıyor!

Hazırlık maçı için rakip aranıyor!
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, 12. Haftayı bay geçecek.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA / BB Erzurumspor Sportif Direktörü Muzaffer Bilazer, bu hafta ligi bay geçeceklerini belirterek, “Ardından Milli araya giriyoruz. Bu sürede en az bir hazırlık maçı oynamak için kulüplerle girişim başlattık” dedi.

 

Hafta sonu oynanacak 12. Hafta maçlarının ardından Spor Toto Süper Lig ve Spor Toto 1. Lig’de milli araya girilecek. Milli arayı boş geçmek istemeyen BB Erzurumspor ise hazırlık maçı yapmak için şimdiden girişime geçti. Mavi-beyazlı takımın Sportif Direktörü Muzaffer Bilazer, şimdiden Süper Lig kulüpleriyle temasa geçti.

 

Bilazer, “Milli arada Trabzonspor, Çaykur Rizespor ya da Demir Grup Sivasspor takımlarından biri ile hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz. Bunun için çalışmalar başlattık. Şimdiden girişimlerde bulunuyoruz. Bu haftayı da bay geçecek olmamız nedeniyle bu ara bizim için çok uzun bir dönem olacak. O nedenle en az bir hazırlık maçı yapmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • M.K 05 Kasım 2021 10:22

    ÇOK İYİ OLUR GEÇEN SENE HATAY MAÇININ ERTELENMESİ VE MİLLİ ARANIN GELMESİ İLE BİRLİKTE ÇOK BÜYÜK DÜŞÜŞ OLMUŞDU TAKIMDA AYNI HATAYA DÜŞMEYELİM