Spor Haber Girişi : 24 Eylül 2021 14:49

Hedef galibiyet!

Hedef galibiyet!
Dadaşlar kazanıp zirve yarışına iyice ortak olmak istiyor.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA / Yarın evinde Adanaspor’u konuk edecek olan BB Erzurumspor, üç puan parolasıyla maça çıkacak.

 

TFF 1. Lig’in 7. Haftasında yarın saat 16:00’da kendi evinde taraftarının önünde Adanaspor’u konuk edecek olan BB Erzurumspor, Teknik Patron Erkan Sözeri yönetiminde hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü.

 

Mavi-beyazlılar, bugün yapacağı ter idmanının ardından kulüp sosyal tesislerinde kampa girecek.

 

Eyüp galibiyetinin ardından morallerin yüksek olduğu Dadaşların temsilcisinde tek hedef üç puan. Adanaspor’u eli boş göndermenin planlarını yapan BB Erzurumspor mücadeleden galip ayrılarak zirve hedefine bir adım daha yaklaşmak istiyor.

 

7. haftada perde bugün açılıyor

 

TFF 1. Lig’in 7. haftası bugün oynanacak olan açılış maçıyla başlıyor. Kocaelispor ile Tuzlaspor, Kocaeli Stad’ında saat 20.00’de karşı karşıya gelecek.

 

TFF 1. Ligin 7. Haftasında yarın saat 13.30’da Bereket Sigorta Ümraniyespor-Manisaspor’u ağırlayacak.

 

Saat 16.00’da Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor- Adanaspor’u konuk edecek.

 

Günün son maçında saat 19.00’da Gençlerbirliği, Beypiliç Boluspor karşısında galibiyet arayacak.

 

26 Eylül Pazar günü saat 13.30’da Royal Hastanesi Bandırmaspor- Altınordu’yu ağırlayacak. Saat 16.00’da Menemenspor- Eyüpspor’u konuk edecek. Saat 16.00’da İstanbulspor ile Balıkesirspor karşı karşıya gelecek. Pazar gününün son mücadelesinde saat 19.00’da Bursaspor dost ve kardeş takım MKE Ankaragücü ile üç puan savaşı verecek. 27 Eylül Pazartesi günü saat 20.00’de Denizlispor-Yılport Samsunspor’u ağırlayacak.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.