Spor Haber Girişi : 12 Kasım 2021 14:16

Hedef Süper Lig'e çıkmak!

Hedef Süper Lig'e çıkmak!
Spor Toto 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor'da Boluspor maçı hazırlıkları tam gaz devam ediyor.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA / BB Erzurumspor’da Boluspor mesaisi sürüyor. Teknik Patron Erkan Sözeri, ‘Tablo net, hedefimiz ilk iki de yer alıp, Süper Lige dönmek” dedi.

 

Antrenmandan önce basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Teknik Patron Erkan Sözeri, hedeflerinin şampiyonluk olduğunun altını bir kez daha çizdi. İlk iki takım arasında yer alarak Süper Lige dönmek istediklerini ifade eden Sözeri, “Tablo çok net. Hedefimiz şampiyonluk. Tabi önümüzde daha uzun bir maç maratonu var. 8-10 takım bu ligde şampiyonluğa oynuyor. Bizim en büyük hedefimiz şampiyonluk ve ilk ikide yer alarak yeniden süper lige dönmek” dedi.

 

Final haftaları daha zor geçecek

 

“Bay haftası ve milli maç arası 3 hafta ciddi bir ara oldu” diyen Teknik Patron Erkan Sözeri, sakat oyuncuların tedavisi açısından bu aranın kendileri açısından iyi olduğunu söyledi.

 

Sözeri, “Lig ritmini yakalamıştık. Boluspor maçında ritmimizi sürdürmek istiyoruz. Bu maçı da taraftarımızın karşısında kayıpsız geçmek istiyoruz. Hedefimiz şampiyonluk. İyi bir takımımız var. Karakterli bir kadromuz var. Bu şehre layık olabilmek için elimizden gelen en iyisini yapmaya gayret ediyoruz. Taraftarımızdan takımımıza destek olmasını istiyoruz. Tam kapasiteyle birlikte seyircimizi yanımızda görmek istiyoruz. 11 maçta 22 puanımız var. Daha da iyisini yapabiliriz. Bunun için çok çalışıyoruz. Özellikle üretme konusunda, kapalı rakipleri açma konusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ligde daha çok maç var. Final haftalarına çok var. İkinci yarı daha zor geçecek. Hedefe ulaşmak en büyük amacımız. Tribünlerin dolmasını istiyoruz” diye konuştu.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.