Spor Haber Girişi : 24 Eylül 2021 15:06

Helal Sana Erhan Çelenk!

Helal Sana Erhan Çelenk!
Erzurumspor'un eski yıldızı Erhan Çelenk, Altay forması ile öyle bir harekete imza attı ki, herkes onu konuşuyor.

ERZURUM AJANS - Nurullah PALA/ Çaykur Rize maçında rakip oyuncu Fabricio Baiano’nun sakatlandığını görünce gol yerine topu taca atan tecrübeli futbolcu fair play hareketi ile alkış aldı. TFF de Altaylı futbolcuyu kutladı.

 

Süper Lig ekiplerinden Altay formasını giyen Erhan Çelenk, öyle bir hareket yaptı ki, tüm Türkiye’nin konuştuğu adam oldu.

 

Altay’ın Çaykur Rizespor ile oynadığı maçta rakip oyuncu Fabricio Baiano’dan sıyrılan Erhan Çelenk gole giderken rakip oyuncu sakatlandı. Baiano’un sakatlandığını fark eden Erhan Çelenk, gole giderken durakladı ve topu taca attı. Tecrübeli oyununun fair play hareketi tüm sporseverlerden ve vatandaşlardan alkış aldı.

 

Çelenk, “Önce saygı her zaman saygı. Ben sporculuktan önce insanlık görevini yerine getirmeye çalıştım. Bu olayı büyütmeye gerek yok” dedi.

 

TFF Erhan Çelenk’i kutladı

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Süper Lig’in 6. haftasında Çaykur Rizespor ile Altay arasında oynanan maçta centilmence davranışta bulunan Altaylı futbolcu Erhan Çelenk’i kutladı.

 

TFF’nin Twitter hesabında yer alan açıklamada, “Çaykur Rizespor-Altay maçında gol atma şansı olmasına rağmen, Fabricio Baiano’nun sakatlandığını görünce topu taca atarak örnek bir harekette bulunan Erhan Çelenk’i ve bu anlamlı davranışı gerçekleştiren bir sporcuyu bünyesinde bulunduran Altay Kulübü’müzü tebrik ederiz” ifadelerine yer verildi.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.