Erzurum Haber Girişi : 16 Eylül 2021 10:11

Hem tedavi oluyor, hem de eğitimlerini sürdürüyorlar

Hem tedavi oluyor, hem de eğitimlerini sürdürüyorlar
Erzurum Şehir Hastanesi tedavi gören öğrenciler bir yandan tedavilerine devam ederken yüz yüze eğitimlerine devam ediyorlar.

ERZURUM AJANS - Erzurum Şehir Hastanesinde yanık tedavi merkezinde tedavi gören Havin Aslan (7) ve Amine Demir (9) hastanenin sınıf öğretmeni Halil Elitok nezaretinde eğitimlerinden geri kalmıyorlar.

 

 

 


Sobada ve elektrik çarpması sonucu yaralanan öğrencilerin hasta yataklarında eğitimlerini veren öğretmen Halil Elitok, “2021-2022 eğitim öğretim yıldönümünde hastanemizde öğrencilerimize eğitim ve öğretimlerini sürdürüyoruz. Çocukların hastalıkları ve pandemi nedeniyle öğrencilerin odalarına giderek bire bir yüz yüze eğitimlerini veriyoruz. Haftalık 10 saatten az olmamak üzere eğitimlerimiz sürüyor. Hasta çocuklarımız hem tedavilerini hem de eğitimlerini aksatmadan sürdürebiliyorlar” diye konuştu.

 

 

 


Öğrenciler ise hasta olmalarına rağmen eğitimlerinden geri kalmadıklarını belirterek, “Burada derslerimizden geri kalmıyoruz. Bizde hem tedavi oluyor hem de derslerimizi yapıyoruz” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Taha Tuğlular 16 Eylül 2021 11:55

    Ne olacak ülke covid kaynıyor her taraf al açık. Daha ülkenin yarısı iki doz aşı olmuş, toplumsal bağışıklık sağlanamamış siz okulu, lokantayi,turistik yerleri,kafeleri açıyorsunuz. Neden, niçin? Bu insanların canlarının, hayatlarının sizin için neden önemi yok ?Bu nasıl bir zihniyettir? Bu ülke neden sahipsiz? Bu ülke insanının Canı neden böyle sudan ucuz? Halbuki tarih Türk milletini, büyük bir millet olarak kabul etmiştir. Neden bu ülke insanını bir Somali,bir Uganda ile aynı sınıfa koyuyorsunuz? Bu milletin hakkını nasıl vereceksiniz? Bu vurdumduymazlık nereye kadar...