Erzurum Haber Girişi : 18 Mayıs 2012 15:30

Hemşirelere 'sarı çam fidesi' dağıtıldı

Hemşirelere 'sarı çam fidesi' dağıtıldı
Hemşireler haftası münasebeti ile Erzurum Orman İşletme Müdürlüğü Özel Erzurum Şifa Hastanesi hemşire ve sağlık çalışanlarına Sarı Çam Fidesi hediye etti.
Erzurum Ajans-Hemşireler haftası münasebeti ile Erzurum Orman İşletme Müdürlüğü Özel Erzurum Şifa Hastanesi hemşire ve sağlık çalışanlarına Sarı Çam Fidesi hediye etti.
Şifa Hastanesini ziyaret eden Erzurum Orman İşletme Şefi Ulaş Çebi, Şifa Hastanesi Başhemşiresi Belgin Pirimi ziyaret ederek, hemşireler gününü kutladı. Bölümleri tek tek dolaşan Çebi,yanında getirdiği özel paketli Sarı Çam Fidelerini hemşire ve sağlık çalışanlarına hediye ederek, “Hemşireler günüz kutlu olsun.” dedi. Çebi “Bu tür etkinliklerde genelde çiçek dağıtılır ama bu Sarı çamlarda bizim çiçeğimiz, bunlar bizim hayat kaynağımız ev de ve çevrede çam dikme alışkanlığı oluşması için çalışıyoruz. Hastaya hizmet ne kadar sevap ise ağaç yetiştirme ve özelliklede çam dikmede o kadar sevaptır.” diye konuştu.
Başhemşire Belgin Pirim’de Erzurum Orman İşletme Müdürlüğü’nün sağlık çalışanlarını bu mutlu günlerinde unutmadığı için Çebi’ ye teşekkür etti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.