Spor Haber Girişi : 14 Kasım 2012 20:15

Hentbolcular Bingöl'de galip

Hentbolcular Bingöl'de galip
Erzurum’un Erkekler Hentbol 1. Ligi’ndeki temsilcisi Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü başarılı sonuçlar almaya devam ediyor.
Erzurumajans-Erzurum’un Erkekler Hentbol 1. Ligi’ndeki temsilcisi Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü başarılı sonuçlar almaya devam ediyor. Erteleme maçında deplasmanda Bingöl Belediyespor ile karşılaşan Antrenör Ali Erzurumluoğlu’nun öğrencileri, Bingöl engelini de aşmayı başardı.

Atatürk Üniversitesi Spor Koordinatörü Mehmet Suphi Özçomak başkanlığında Bingöl’e giden Erzurum temsilcisi güçlü rakibi karşısında iyi bir oyun sergileyerek sahadan galip ayrıldı.

Geçen hafta ligin güçlü temsilcilerinden Göztepespor’u mağlup eden Antrenör Ali Erzurumluoğlu yönetimindeki Atatürk Üniversitesi, bu kez de bir başka güçlü ekip Bingöl Belediyespor’u 35-29 yenerek başarılı sonuçlarına bir yenisini ekledi. Erzurum ekibi, hafta sonunda da galibiyet için Sinop’a gidecek ve Pazar günü Sinop Eğitimspor ile karşı karşıya gelecek. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.