Erzurum Düzenleme Tarihi : 17 Ocak 2024 10:30 Haber Girişi : 16 Ocak 2024 11:12

Her fırsatta "turizm kentiyiz" diyen şehrin yöneticileri izleyin!

Her fırsatta
Uçak seferleri Erzurumluları mağdur etmeye devam ediyor. Son örneğini gazeteci Güven Uşun yaşadı ve tespitlerini Trabzon Havalimanı'ndan aktardı.

“Erzurum’un sahipsizliğini bir kez daha görün” mesajıyla video paylaşan TV Erzurum Genel Yayın Yönetmeni Güven Uşun, Erzurum’dan İzmir’e ‘Trabzon üzerinden’ giderken durum tespiti yaptı.

 

Acil bir toplantı için İzmir’e gitmek isteyen gazeteci Güven Uşun, Erzurum’dan direkt sefer olmaması ve aktarmalı uçuşların da 4 bin lirayı bulması nedeniyle karayoluyla Trabzon’a gitti. Bilet fiyat farklarını ve Erzurum’a konulan seferlerin yetersizliğini eleştiren Güven Uşun, “Üstelik bir turizm kentiyiz” dedi. HaberOnur SAĞSÖZ

 

İŞTE O PAYLAŞIM

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mahmut yıldırım 19 Ocak 2024 08:36

    İzmir uçağını bırakın İstanbul?a uçuş ateş pahası buns çare bulun

  • Mete D 17 Ocak 2024 21:28

    Böyle haberleri bekliyoruz gündemden düşürmeyin,

  • hakikat 17 Ocak 2024 10:23

    ohhh daha beter olsun inşallah 10 bin olur bu memlekete az bile,verilen emekli maaşını ZAMMI nı bir bilete verirler işte düz hesap

  • nihat özdemir 16 Ocak 2024 11:56

    Tebrikler. Güzel bir konuya değinmişsiniz, Erzurum sahipsiz, Lobisi yok, erzurumun bürokratları zenginleri sırtını dadaşlığa dayayıp erz mu terk edip lobi bile yapmıyorlar. Trabzon lobisi ise her fırsatı değerlendiriiyor.