Spor Haber Girişi : 19 Haziran 2022 12:51

"Hiç bir oyuncumuzu bırakma niyetinde değiliz"

BB Erzurumspor'da Teknik Patron Muzaffer Bilazer, özellikle sözleşmesi devam etmesine rağmen takımdan ayrılmak isteyen futbolcularla konuşarak ikna etmeye çalıştıklarını söyledi.

ERZURUM AJANS / Spor Toto 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’da kulüp tesislerine karargah kuran Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, takımda sözleşmesi devam etmesine rağmen ayrılmak isteyen oyuncuların olduğunu ama kadroda tutabilmek için yoğun bir çaba sarf ettiklerini söyledi.

 

Genç teknik adam, “Transfer tahtasını açamadığımız müddetçe kadrodan kimseyi bırakma niyetinde değiliz. Afaki bir rakam getiren oyuncu olursa ancak o şekilde bonservisini verebiliriz. Bunun dışında transfer tahtamız kapalı olduğu için yerli ya da yabancı fark etmiyor. Hiçbir oyuncumuzu bırakma niyetinde değiliz. Özellikle yabancı oyuncularımız arasında gitmek isteyen ve var ama onları ikna edeceğimize inanıyorum” dedi.

 

Yerlilerle görüşmelerimiz sürüyor

 

Mavi-beyazlı takımın hocası Muzaffer Bilazer, takımda sözleşmesi biten oyuncuların yanı sıra Samsunspor’a giden Mücahid Albayrak konusuna da değinerek, “Mücahid  ailevi nedenlerinden dolayı Samsunspor’a gitmiş olabilir. Bunun dışında bizim kulübümüzle Mücahid arasında en küçük bir sorun yoktu. Yerli futbolcularımızdan sözleşmesi biten oyuncularımızla da görüşmelerimiz devam ediyor. Yönetim Onursal başkanımız Mehmet Sekmen ile yapacağı toplantıdan sonra yol haritasını belirledikten sonra sözleşmesi biten oyuncuları tekrar anlaşmak için kulübe davet edeceğiz” diye konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • mıro 20 Haziran 2022 12:33

    sen iflas etmezsin ak partiye petrolün yerini mukavaleyi uzattın öyle deva partisine geçtin