Spor Haber Girişi : 16 Kasım 2011 11:33

Hiddink`ten flaş karar

Hiddink`ten flaş karar
2012 Avrupa Şampiyonası play-off turu rövanş maçında Hırvatistan ile Türkiye arasındaki karşılaşma golsüz sona erdi.
Erzurum Ajans-2012 Avrupa Şampiyonası play-off turu rövanş maçında Hırvatistan ile Türkiye arasındaki karşılaşma golsüz sona erdi.

2012 Avrupa Şampiyonası play-off turu rövanş maçında Hırvatistan ile Türkiye arasındaki karşılaşma golsüz sona erdi.

İlk maçı Türkiye, İstanbul`da 3-0 kaybettiği için 2012 Avrupa Şampiyonası`na gitme hakkını kaybetti. Hırvatistan, alınan sonuçların ardından Avrupa Şampiyonası`na giden taraf oldu.

A Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink, Milli Takım`ın başından ayrılacağını ifade etti.

Hırvatistan`da oynanan rövanş maçının ardından ATV`nin yayınına katılan Hollandalı çalıştırıcı, "Gelecekte takımın başında olmamam yüksek ihtimal" diye konuştu.

"Türkiye`yi 3 farkla yenecek kadar daha iyi değiliz"

Hırvatistan milli takımı teknik direktörü Slevan Biliç, Türkiye ile 0-0 berabere kaldıkları maçın ardından yaptığı açıklamada, "Gerçekçi olmak gerekirse Türkiye`yi 3 farkla yenecek kadar daha iyi değiliz" dedi.

Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Biliç, 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası`nın ardından Türkiye`de görev yapmayı düşünüp düşünmediğine yönelik bir soruya, "Şu anda sadece Avrupa Şampiyonası`na odaklandım. Fakat Türkiye`nin ilgimi çektiğini birçok kez söylemiştim. Bu ülkenin benim için enteresan ülke olduğunu söylemiştim" yanıtını verdi.

B
iliç, bu akşam Türkiye`den daha iyi oynadıklarını belirterek, "Gerçekçi olmak gerekirse Türkiye`yi 3 farkla yenecek kadar daha iyi değiliz. Bütün bu maçların arasında bu akşamki skor benim için en tatlı galibiyettir" ifadelerini kullandı. Basında yer alan, 2008`deki maç için Türkiye`den intikam aldıklarına ilişkin iddialara da değinen Slaven Biliç, "İntikam sadece medya için ilginç hikayedir. Biz Türkiye`yi play-off`ta sadece en iyi rakip olduğu için istemedik. Oyuncularımız Almanya ve İspanya gibi ülkelerde birlikte oynuyorlar ve arkadaşlar" diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.