Erzurum Haber Girişi : 24 Nisan 2022 06:24

Hilalkent'te 23 Nisan coşkusu

Hilalkent'te 23 Nisan coşkusu
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Hilalkent 125. Yıl ilkokulu bahçesinde gerçekleştirilen tören renkli görüntülere sahne oldu.

ERZURUM AJANS / Tören alanını dolduran çocuklar yapılan gösterilerle gönüllerince eğlendiler.

 

 

Düzenlenen şenlikte bir konuşma yapan Hilalkent 125. Yıl İlkokulu Müdürü Güven Çarıkçıoğlu, “Salgından dolayı ara vermek zorunda kalınan ve ilki 2 yıl önce yapılan , tüm Türkiye’de örnek olan şenliğin bu yıl 2.sini düzenlediklerini belirterek,amaçlarının çocuk bayramında tüm çocukların eğlendiği, çocukların büyükleri eğlendirecek gösteriler yerine büyüklerin çocukları eğlendireceği etkinliklerin olacağı bir şölen düzenlemek olduğunu” söyledi.

 

 

Sabahın erken saatlerinden itibaren alanı dolduran çocuklar çalınan şarkılar eşliğinde bol bol oynayarak çocuk bayramını doyasıya kutladılar. Palyaço gösterisi, hacivat karagöz gösterisi,çeşitli yarışma ve oyunlarla devam eden gösteriler 23 Nisan coşkusunu tüm çocuklara yaşatarak velilerden de büyük takdir topladı.

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.