İlçeler Haber Girişi : 12 Kasım 2014 14:14

Hilalkent'te asfaltsız sokak kalmayacak

Hilalkent'te asfaltsız sokak kalmayacak
Yakutiye Belediyesi, sıcak giden havalarda asfalt, kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.
Erzurumajans-Yakutiye Belediyesi, sıcak giden havalarda asfalt, kaldırım çalışmalarını sürdürüyor.

Belediye Başkanı Ali Korkut, pastırma yazı olarak bilinen 15 günlük ılık havanın çalışma takvimini tamamlamaları için bulunmaz fırsat olduğunu belirtti. Korkut, Hilalkent semtinde ara sokaklara yapılan asfalt çalışmalarını inceleyerek yapılan işleri kontrol etti.

Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, belediyelerin ihale süreciyle ilgili olarak oluşan gecikmelerin zaman zaman işlerin gecikmesine yolaçtığını hatırlatarak 'Pastırma Yazı'nın fırsat olduğunu söyledi. Ali Korkut, "Asfalt malzemesi veya kaldırım yapımıyla ilgili malzeme veya hizmet alımı yapıyorsunuz. İşler zaman zaman aksayabiliyor. Bu aksamalar belediyelerin iş takvimini olumsuz etkiliyor. Kaybolan zamanı belediye olarak pastırma yazıyla telafiye çalışıyoruz. Şehrin birçok noktasında yürüyen kaldırım, asfalt, karo ve bordür çalışmamız var. Ilık havalar fırsat ve biz bunu en iyi şekilde değerlendiriyoruz" dedi.

Hilalkent semtinde inşaatı devam eden bir iki nokta dışında asfalt ve kaldırım çalışması tamamlanmayan sokak bulunmuyor. Başkan Korkut, çalışmaları yerinde incelerken, yapılan işin kalitesini de kontrol etmeyi ihmal etmiyor.


Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • murat uçar 01 Ocak 1970 02:00

    BAŞKANIM SİZ BU İŞİ BİLİYORSUNUZ.ERZURUMUN ÇALIŞAN TEK BAŞKANISINIZ.HELAL OLSUN SİZE.