Erzurum Haber Girişi : 24 Şubat 2021 16:41

Hilton'u ona sorun!

Hilton'u ona sorun!
Bu yıl sonuna doğru hizmete gireceği açıklanan  Erzurum'da ki Hilton Otel?in akıbetini merak edenlerin fazla uzağa gitmesine gerek yok.

Erzurumajans-Vedat Refayeli-Bu yıl sonuna doğru hizmete gireceği açıklanan  Erzurum’da ki Hilton Otel’in akıbetini merak edenlerin fazla uzağa gitmesine gerek yok. MNG’nin Yönetim Hizmetleri AŞ Genel Müdürü Dr.Aydoğan Süer, Hilton Otel’in inşaatını yakından takip eden biri. MNG ile Hilton’un ne alakası var diye bir soru sorduğunuzu duyar gibiyim. Üzülerek söylüyorum, gereksiz bir soru bu. Zira Hilton Otel’in açılması MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nin kazanması demek olacak.

 

 

MNG AVM karşısında, Olimpiyat Park yanında ve Atatürk Üniversitesi ile Erzurum Teknik Üniversitesi’nin arasında yer alan otel inşaatı ile yakından ilgilenen Dr.Aydoğan Süer, otelin belirtilen tarihte bitirilmesi için müteahhit firma ile her an dirsek temasında. İş, Kayak ve Spor temalı Hilton Otelinin Erzurum ekonomisine çok önemli katkılarının  olacağını söyleyen Dr. Süer, ‘’ Yatak kapasitesi 500, oda sayısı 174 ve toplam kat sayısı 9 kattan oluşacak oteli en çok biz istiyoruz. Otele konaklamaya gelenler illa ki MNG Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ne uğrayacak. Elbette ki otel takibimizde. Yapan müteahhit firma ile sürekli irtibat halindeyiz’’ derken pandeminin olumsuz koşullarına ve kış olmasına rağmen gerekli çalıişmaların devam ettiği bilgisini de verdi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • şahin öner 25 Şubat 2021 09:47

    bu nasıl bir mimari. Hiç bir özelliği yok. Apartmandan bozma otel gibi duruyor.