Erzurum Haber Girişi : 14 Haziran 2022 13:26

Hıncını meyve dolu kasalardan çıkardı

Hıncını meyve dolu kasalardan çıkardı
Erzurum'da meyve sebze kasalarını koyarak kaldırımı işgal ettiği gerekçesi ile zabıta ekiplerinin uyarısıyla karşılaşan manav Abdurrahman Koçyiğit, kasaları sokağın ortasında ateşe verdi.

ERZURUM AJANS / Polis ekiplerinin de çağırıldığı olayda cadde ortasına saçılan kilolarca meyve ziyan oldu.

 

 

Erzurum’un Palandöken ilçesine bağlı Yunusemre Mahallesi’nde bulunan Kayakyolu Caddesi’nde manav işleten üç çocuk babası Abdurrahman Koçyiğit (51), zabıta ekipleri ile girdiği tartışmanın hıncını kasalar dolu meyveden aldı.

 

Çevredeki vatandaşlar, dört yıldır manav işleten Koçyiğit’i meyve sebze kasalarını kaldırıma koyduğu gerekçesi ile defalarca CİMER’e şikâyet etti. Gelen ihbarları değerlendiren Palandöken Belediyesi’ne bağlı zabıta ekipleri, Koçyiğit’i uyarmak için sabah saatlerinde dükkanına geldi.

 

 

Ekiplerle tartışan Koçyiğit, sinirine hâkim olamayınca kasalar dolusu meyveyi sokağın ortasına saçmaya başladı. Ardından kasaların üzerine benzin döken Koçyiğit, kilolarca meyveyi ateşe verdi. Esnafın ve yakınlarının güçlükle sakinleştirdiği Koçyiğit’e ait ürünler ziyan oldu.

 

Polis ekiplerinin de olay yerine gelirken yangın çevredekiler tarafından büyümeden söndürüldü. Koçyiğit’in etrafa saçtığı meyve ve kasaları ise belediye ekipleri temizledi.

Haber ve fotoğraflar: Manolya BULUT / Pusula

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • komşu 18 Haziran 2022 09:51

    kaldırımdan geçecek yer yok haksız yere işgal yapıyor.işgal ettiği içinde özellikle gidip alışveriş yapmıyorum ordan.

  • Mahmut CANBERK 17 Haziran 2022 17:53

    Öfkeyle kalkan Zararla Oturur....Bu Tür Şeylere gerek yok....Hemen Üstünde Migros Açıldı.Orda Kaldırım İşgali Daha Çok....Palandoken Belediyesi Migrosu kim denetleyecek....Zabıta Manavla kaldırımla uğraşama Kadar Marketlerdeki Fiyatlara.Baksınlar

  • ERZURUM 16 Haziran 2022 11:19

    AKIN MANAVI ZENGİN NASIL YAZSINLAR

  • halis demir 15 Haziran 2022 23:52

    kaldırım işgal ediliyor du insanların haklarını çiğniyodu belediye ekipleri haklıdır. lütfen kaldırımlara birsey koymayınız.

  • Tuğba yurt 14 Haziran 2022 18:04

    Ben orda oturuyorum kaldirim yok ki gecek

  • Akın manavı 14 Haziran 2022 16:51

    Akın manavına kımse dokunamıyor ama dam kaldırımı borak caddeyi bile işgal ediyor

  • Ahmet Öztürk 14 Haziran 2022 13:43

    Sokağı kirlettiği için ve trafiği aksattığı için de ayrıca ceza kesilmeli. Adama bak