Spor Haber Girişi : 18 Haziran 2015 14:50

Hindistan Short Track Milli Takımı Erzurum'da

Hindistan Short Track Milli Takımı Erzurum'da
Hindistan Short Track (sürat pateni ) Milli Takımı, yüksek irtifada kamp yapmak için Türkiye'den Erzurum ilini seçti.
Erzurumajans-Hindistan Short Track (sürat pateni ) Milli Takımı, yüksek irtifada kamp yapmak için Türkiye'den Erzurum ilini seçti.

Geçen yıl yaptıkları kamptan çok memnun kaldıklarını, bu yıl tekrar kamp yapmak için Erzurum'u seçtiklerini belirten Hindistan Short Track Kafile Başkanı Awadhut Tawade, günde çift antrenman yaptıklarını belirtti.

ERZURUM KAMP MERKEZİ OLDU


Hindistan Short Track Kafile Başkanı Awadhut Tawade, daha önce Almanya ve ABD'de kamp yaptıklarını, geçen sene Türkiye Buz Pateni Federasyonu Başkanı Doç Dr. Dilek Okuyucu'nun şahsi girişimleri ile 2015 yılı kamp programlarını Erzurum'a aldıklarını belirtti.

Hindistan Short Track Milli Takımında 15 sporcu yarışmalara hazırlanıyor. Ayrıca bu seneki kampın süresi 6 ay olarak ta belirlenmiş durumda. Kampın antrenörlüğünü Türk Milli Takım antrenörü Zeynep Erkılıç yapmakta. Bu kampın bir özelliği ise Erzurum'da yapılan ilk uluslar arası kamp olma özelliğine taşıyor. Avrupa ve Dünya Şampiyonalarına katılacak takımlar hazırlık kamplarını Erzurum olarak belirlemişler.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.