İlçeler Haber Girişi : 01 Şubat 2012 10:41

Hınıs'ta nöbetçi veteriner hekim uygulaması

Hınıs'ta nöbetçi veteriner hekim uygulaması
Erzurum Hınıs İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nce hayvan sevklerinde mesai dışında ve hafta sonlarında nöbetçi veteriner hekim uygulaması başlatıldı.
Erzurum Ajans-Erzurum Hınıs İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nce hayvan sevklerinde mesai dışında ve hafta sonlarında nöbetçi veteriner hekim uygulaması başlatıldı. Uygulama ile yetiştiriciler 7 gün 24 saat nöbetçi veteriner hekiminin telefonuna ilçe müdürlüğü hizmet binası giriş kapısına asılan listeden ulaşabilecekler. İlçe Tarım müdürü Mustafa Hayta, uygulamayla yetiştiricilerin hayvan, hayvansal ürünler ve arı kolonisi sevklerinde sıkıntı yaşamamasının amaçlandığını söyledi.
İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nce ayrıca tüm yetiştiricilere, köy ve mahalle muhtarları ile kolluk kuvvetlerine 5996 sayılı Veteriner Hizmetleri , Bitki Sağlığı Gıda ve Yem Kanunu uygulamaları konusunda eğitim verildi.
İ
lçe Müdürü Mustafa Hayta, çiftçilere gece gündüz hizmet vermeye devam etmenin mutluluğunu yaşadıklarını, ilçe müdürlüğüne her gelen çiftçiye danışma masasında dilekçesini yazmak dahil hizmet verdiklerini,”git çarşıya dilekçeni yazdır/yaz gel” devrinin sona erdiğini belirtti. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.