Erzurum Haber Girişi : 10 Kasım 2015 18:30

Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Aksakal: Atatürk'ü minnet ve rahmetle anıyoruz

Hizmet İş Sendikası Şube Başkanı Aksakal: Atatürk'ü minnet ve rahmetle anıyoruz
Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 77. yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz" dedi.
Erzurumajans-Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bir milletin kaderini değiştirdiğini belirterek, "Türk milletinin büyük kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 77. yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz" dedi. 

Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, Ulu Önder Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 77. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Aksakal, "Türk milletinin büyük kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 77. yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz" dedi.

Hizmet İş Sendikası Erzurum Şube Başkanı Erol Aksakal, 10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Türkiye Cumhuriyeti'nin, Ulu Önder Atatürk'ün miras bıraktığı fikir, eser ve inkılaplarının her zaman emanetçisi olacağını kaydeden Başkan Zolan, "Kurtuluş Savaşımızın simgesi ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 77. yılını idrak ediyoruz. Ülkemizde ve şehrimizde düzenleyeceğimiz Atatürk'ü Anma programları ile O'nun hayatını ve milletimizin geleceğine kazandırdıklarını yeniden hatırlayacağız" dedi. Başkan Aksakal, şunları kaydetti: "Atatürk, Kurtuluş Savaşı ile Türk milletinin bağımsızlığının kılavuzu olmuş ve kurduğu Türkiye Cumhuriyeti ile dünya tarihine damga vuran bir lider olarak tarihe adını altın harflerle yazdırmıştır. Türkiye Cumhuriyeti ve O'nun vatan sevgisi, ileri görüşlülüğü ve azmi gelecek nesillere miras bıraktığı en kıymetli emanetlerden biridir Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün en büyük ideali, temellerini attığı Türkiye Cumhuriyetini çağdaş medeniyetler seviyesine ulaştırmaktı. Yok oluşun eşiğinden dönerek, büyük bir kararlılık gösteren milletimiz, bu yolda önemli mesafeler kat etti. Mustafa Kemal Atatürk'ün bıraktığı eserin büyüklüğü milletimize gurur vermektedir. Bütün bunlar, geleceğimize güvenle bakmamızı sağlamaktadır. Bugün, Atatürk'ün yolundan giden bizlere düşen görev ise yüzümüzü geleceğe dönmek, ufkumuzu geniş, hedeflerimizi büyük tutmaktır"

Ulu Önder Atatürk'ün düşünce ve eserlerinin her zaman Türk milletinin yolunu aydınlatacağına işaret eden Aksakal, "O, milletinin gönlünde yeri doldurulamayacak Ulu Önder olarak yaşamaya ve yaşatılmaya devam edecektir. Türk Milletinin büyük kahramanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 77. yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz" şeklinde ifade etti.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.