Spor Haber Girişi : 26 Mayıs 2021 09:01

HOCA LİSTESİ BİR HAYLİ KALABALIK

HOCA LİSTESİ BİR HAYLİ KALABALIK
BB Erzurumspor futbolcu transferinden önce Teknik Direktör sorununu çözmek için kolları sıvadı. Yönetimin listesinin oldukça kabarık olduğu öğrenildi.

ERZURUM AJANS - Spor Toto Süper Lige 1 puan farkla veda eden Büyükşehir Belediye Erzurumspor, lige geri dönmek için kolları sıvadı.

 

Ömer Düzgün başkanlığındaki yönetim Sportif Direktörlük görevi için Muzaffer Bilazer’le el sıkıştıktan sonra rotayı yeni teknik direktöre çevirdi. Mavi-beyazlı kulübün teknik direktör listesi oldukça kabarık. Bu konuda ince eleyip sık dokumak isteyen yönetim. Önümüzdeki günlerde yeni teknik patronunu netleştirmek için kafa yoruyor.

 

 

LİSTEDE KİMLER YOK Kİ!

 

BB Erzurumspor’da  yeni teknik direktörlük için çok sayıda isim listede yer alıyor. Bu isimler arasında Fatih Tekke, İbrahim Üzülmez, Yücel İldiz, Fuat Çapa, Serkan Özbalta, Erkan Sözeri ve Ogün Temizkanoğlu ön planda.

Mavi -beyazlı Kulübün yeni Sportif Direktörü Muzaffer Bilazer, gerek futbolcu ve gerekse teknik direktör konusunda görüşmelerini yoğun bir şekilde sürdürdüğünü ve geçen sezon yapılan hataları tekrar yaşamamak için ince eleyip sık dokuduklarını ifade etti.

Bilazer, “Türkiye’de şuan için teknik direktör konusunda ciddi bir sorun var. çünkü boşta olan teknik direktörler belli. bu isimler içerisinden Erzurumspor’a en çok faydalı olacak biriyle anlaşmak istiyoruz. görüşmelerimiz sürüyor. Teknik direktörün yanı sıra iç ve dış transferde de görüştüğümüz oyuncular var. Şuan için henüz Play-Off maçları tamamlanmadı. Bizde bir yandan bu maçları takip ediyoruz bir yandan da takıma kazandırmak istediğimiz futbolcular ile görüşmelerimizi sürdürüyoruz” dedi. Nurullah PALA

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ömer koçer 28 Mayıs 2021 23:07

    İsimden çok Erzurumspor?a faydası olacak hoca lazım . İyi yönetim iyi hoca iyi takım olursa rahatça şampiyon olabiliriz . Ama transferde geçmişten ders alıp hata yapılmamalı .