Hocam sizi vekil yapmazlarsa çok büyük ayıp ederler!

 

Siyasi kulisler kımıl kımıl!

 

Muhalefetin Cumhurbaşkanı adayı da belli olunca, AK Parti’de aday adaylığı süreci hız kazandı.

 

İsimler ayyuka çıkmaya başladı.

 

Bu isimlerden biri de haftalardır kamuoyunda istifa edecek mi, etmeyecek mi tartışması yaratan Atatürk Üniversitesi Rektörü Ömer Çomaklı.

 

2016’dan bu yana ‘Yeni Nesil Üniversite’yi yönetiyor.

 

2016’dan bu yana ‘Cumhur İttifakı’nın belki de en çok sevdiği isim.

 

2016’dan bu yana AK Partili birçok isme kadro verdi. Tabi kadro verdiği isimlerin yeteneklerini ya da yeteneksizliklerini tartışamayız.

 

Ama kadroyu hak edip etmediklerini maşeri vicdana bırakabiliriz.

 

Liste uzun ama hadi bir kaçını sıralayayım.

 

AK Parti MKYK Üyesi Erdoğan Dönmez’e,

 

AK Parti eski İl Başkanı Mehmet Emin Öz’ün oğluna,

 

AK Parti eski Gençlik Kolları Başkanı Fazıl Hacımüftüoğlu’na ki, babası, abisi, yengesi zaten hepsi üniversitede!

 

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir’in ricasıyla bir yakınına!

 

Ve pastanın en büyük dilimine sahip AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu’na…

 

Daha önce ulusal medyaya bile düştü!

 

Maşallah… Baba, kardeş, kuzen hepsi Ömeroğlu’nun sayesinde ‘Yeni Nesil Üniversite’ çatısı altındaki yerini aldı.

 

Son olarak da eşine kadro aldırdı. 

 

Rektör Çomaklı akıllı adam! Haktan ismi İl Başkanlığına geçince, kaz gelecek yerden tavuğu esirgemedi.

 

Bayan Ömeroğlu’na da kadro verdi.

 

Tabi Ömeroğlu il Başkanı olamadı, olamazdı da zaten ama sadece ilçe başkanlığı sürecinde siyaseti kendine iyi yonttu.

 

İtirazı olan?

 

Olmadığına göre devam edelim.

 

Yukarıda dediğim gibi Rektör Çomaklı, Cumhur İttifakı’nın belki de en sevdiği isimdir.

 

Nedenine gelince…

 

İddia o ki, Rektör Çomaklı, kampus içindeki ‘Garaj’ kafeyi MHP eski il Başkanı ve milletvekili aday adayı Naim Karataş’ın işaret ettiği bir isme verdi. Kısa bir süre sonra da bir milyon liranın üzerinde bir rakam karşılığında kafe el değiştirdi.

 

Bunu kimse inkâr edemez!

 

Bu durum, içinde hala gerçek ülkücü ve partililerin bulunduğuna inandığım MHP’de rahatsızlığa neden oldu.

 

Yeni yönetim bununla ilgili nasıl bir tavır alır bilmem ama Rektör Çomaklı’yı çok da ilgilendirmiyor.

 

Çünkü MHP’nin eski il Başkanına yaptığı jesti, ittifakın bir diğer ortağı olan BBP’nin İl Başkanı Ahmet Eşref Yılmaz’ın kardeşine de yaptı.

 

Ona da ‘Kort’ Kafe’yi verdi.

 

Hızını alamayan Rektör Çomaklı, ‘Yeşil’ cafeyi de yine ‘Gül’ gibi bir isme pasladı.

 

Hatta ‘Gül’ü Rektör Çomaklı’ya götüren kişi yine AK Parti Palandöken İlçe Başkanı Haktan Ömeroğlu’ydu.

 

Gönlü geniş, eli bol adamdır Çomaklı kırmadı, gelenleri, imzalattı sözleşmeyi, diğerlerine yaptığı gbi ona da verdi kafeyi!

 

Bitmedi.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’e de ne istediyse vermedi mi?

 

En son Rektörlük konutunun yer aldığı arazi bunun örneği değil mi?

 

Şimdi!

 

Göz var, izan var. Rektör daha ne yapsın?

 

Cumhur İttifakı’nda kim var, kim yok gönüllerini fethetmiş, bu kadar emek vermiş!

 

Rektör Çomaklı’nın milletvekili adayı gösterilmemesi ayıp olmaz mı?

 

Hoca sen bakma bu dedikodulara, iddialara!

 

Aslanlar gibi bas istifayı…

 

Gör, yaptığın kıyakların karşılığını! 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Nasipse kaçak 05 Nisan 2023 00:38

    Ayyy ilahi hiç güleceğim yoktu. Seçimi 7. sıradan kazanıp (!) Rektör olan, üniversiteye zerre katkısı bulunmayan, herhangi bir icraati olmayan, hastaneyi ve üniversiteyi hısım akrabası ile dolduran, liyakat kelimesinin anlamını bilmeyen biri için ne büyük temenniler. Onur Bey sizi tarafsız biliyordum. Yanılmışım. Umarım Erzurum'da istenilen sonuç çıkmaz da sizin bu yaptıklarınız teeek teek ortaya çıkar.

  • Eski son durak Yenişehirli 17 Mart 2023 15:39

    Yani nasıl desek ne söylesek bilemiyoruz! Torpil, adam kayırma vb. cart curt tamam yıllardır mevcut ve maalesef düzeni böyle kabul ettirmişler tipik Ortadoğu ülkesi işte ve düzelmesi zaman alır, ama bu işlerinde bir sınırı yeri olmalı değil mi! Yani burası bir eğitim kurumu ve burada IQ-zeka akıl-beceri ve entelektüel bilginin bir güç olması gerekli öyle değil mi? Yani en azından Devlet Malzeme Ofisi (DMO) ve benzeri yerlerde bari gidip torpilleşip kaynaşın ve kadrolaşın. Orası Üniversite yahu! en azından tabelasın da öyle yazıyor.

  • Durur vurur 17 Mart 2023 02:25

    Ömeroğlu camiası iyi bilsin ki fazlasıyla geri ödeyecekler. Öğretmenlikten sekreter yardımcısı yaptıkları eski yerlerine tıpış tıpış dönecekler. Kadrolarını öğretim görevlisi yapmış olsa bile aöf te myo da ve bir çok birimde eş dost ahbap muhabbetine kadroya alınanlar kapı dışarı edilecekler. Yeni nesil diye tutturduğu projeden kimler kimler ne malandı hepsinin hesabını verecekler. Dikilideki arsaşar araziler seni kurtaramayacak. Gelinlerinin kardeşini nasıl işe aldığını, hangi garibanları nasıl kandırarak istifa ettirip yerlerine adam aldığınında hesabını vereceksin. Seni en başta yanındaki Atilla satacak. Hele bir düş dostunu düşmanını göreceksin. Ben kendi adıma bana düşen paydan gram hakkımı helal etmiyorum. Etmeyeceğim. Vallahi tabutunun başında ? haggimi helal etmiye m? diye diyarbakırlı gibi bağıracağım. Dilerim çaldığın soyduğun peşkeş çektiğin herşey çoluk çocuğundan çıksın. Seni Allaha havale ediyoruz.

  • Ehmet 16 Mart 2023 14:23

    Mevkileri var , tamam. Hele bir eyice bakın ; hakiki insanlar nazarında kaç kuruşluk itibarlari var . Bunlar anca kendi gibiler arasında birbirlerini adam sayar.

  • dadaş mstf 16 Mart 2023 14:16

    Onur bey ..Rektör beye ayıp ediyorsunuz!!! Yaptığınız tamamen yanlış. siz art niyetli yaklaşıyorsunuz !.rektör bey tamamen yenilikçi ! ne kadar liyakatlı prof varsa hemenhemen hepsini yollamanın derdinde bazı liyakatsizler hariç..!!! tamamen yenilikçi beyin göçünün önünü açıyor..ÜNİVERSİTEDE İŞİNİN EHLİ DR KALMAYANA KADAR MÜCADELE EDECEK:))))

  • Yoncalık Caddesi 16 Mart 2023 06:49

    Sayın Sağsöz sizlere sonsuz teşekkürler eder ve başarılarınızın devamını dilerim. Atatürk Üniversitesindeki torpilli Araştırma görevlileri de gündeme gelsin, maalesef en alt temelden başlıyor bu torpil işleri. Araştırma Görevlilerine bakın genelde AKP'li siyasilerin yakınları (yeğenleri, kuzenleri) veya çok daha yakın tanışları çıkıyor. bu kadarı da tesadüf olmaz değil mi?

  • ..... 13 Mart 2023 22:36

    Her şeyi teslim aldığını zannedenler bir tek şeyi teslim alamazlar ilahi adaleti ,oda birgün mutlaka tecelli edecektir. Taha suresi 7.ayet.(Biz açığa vurulanlarida gizlenenleri de biliriz.Hatta gizlininde gizlisini. ) Devletine aşık olmak erdemli insanlara özgüdür.Herkese nasip olmaz.

  • Palandöken 13 Mart 2023 14:36

    Yeni nesil üniversite diğe her ortamda dile getiren yetkililer, Hastanede beyin cerrahında malzeme yok. Ben Hastamı Ankara tedavi yaptırdım. Türkiye nin en köklü Üniversitesi ve hastanesi ne sahip olan, Tıp fakültesi nerde yeni nesil üniversite yetkililer için siyasilerin arpalığı durumda. Hadi bakalım Rektör bey cesaretin varsa istifa et aday ol.

  • Üniversiteli 13 Mart 2023 14:27

    Yeni nesil üniversite dediğin böyle olur. Haksız ve hukuksuz bütün atamalar yapılıyor. Lokantacıyı Selamı ALTUNOK Müdür yapmadımı.

  • ESkidadas 12 Mart 2023 04:47

    Ramazan,gelirken,çok büyük dersler,almamız,gerekirkir ken,malesef,hala başımızı, deve,kusugibi topraga ,gommus ,durumundayiz,bu,sehirde,artik marketler,musterinin gozunun icine,baka,baka gomlek,ceplerinden,cikardiklari,fiyat,artis etiketlerini,urun raflarına takmaktadirlar,doyma yok,yeterki,dediği olacak, sermaye ,ikiye ,üçe,katlanacak,peş doğrusu, bu diyarda kalktık,beyaz peynir diğer adı meme peyniri,cıvıl peynir ,birde,lor ,kokmuş lor,inanın 130,140 tl yurt dışındanmi,geliyor ,gümrük vergisimi,ödeniyor hepsi ,böyle ,yarin,yufkada ,kadayıfta,aynısı niye ramazan,geliyor ,kısacası bu,diyara ramazanın gelişi piyasanın fiyat artışı ile belli oluyor ,ne oluyorsa bizlere oluyor .

  • özgur onur 11 Mart 2023 15:25

    ONUR SAĞSÖZ seni tebrik ediyorum hiç değilse korkusuzca kısada olsa bazı konuları sayfana taşımışsın bilipte yazamayanlara da kapak olsun....

  • Halis demir 10 Mart 2023 22:55

    Çen milletvekili mi oluçen.

  • Palandökenin avukat yengesi 10 Mart 2023 19:10

    Oo Palandöken teşkilatı sağolsun Arslan ailesinden tek bir kişiyi bile dışarıda bırakmadı. Gelinleri de ilçe teşkilatına girdi oradan da büyükşehire avukat oldu

  • Eski dadas 10 Mart 2023 18:46

    Erzurum migros yakutiye subesi yeni açıldı sayılır,personelsayisi çok az ,dün, alış,veriş sırasında,sistem arizasi diye ,kasalarda,kart ile ışlem, yaklaşık 25 dakika yapılamadı,nakit olursa ,ışlem, yapılıyor,lütfen yetkililer,ilgilensin,

  • serhat 10 Mart 2023 17:55

    çiflik yapmışlar resmen artık akp ye oy vermeyecem 22 yıl oy verdiğim partimden koparak tam ters bir idoolojiye oy verecem

  • ali er 10 Mart 2023 17:53

    yorumları okudun gerçekten üzüldüm sayın rektör üniversiteyi iyi yönetemiş üniversiteye layık olamamış birde milletvekili mi olacakmış. iyi güzel iş. ne vicdan varmış insanlarda Allah bizi bunlardan korusun. birde vekil olacakmış ama dekan yardımcısı atayamazsınız mecliste çoluk çocuga. erzurumlu olarak sizden tiksiniyoruz. hak hukuk yemek arazsi vermek sizinle görüldü hurşit bey sağolsun 1 cm yer vermedi erol oral sağolsun 1 cm yer vermedi hikmet beyde yavuz beyde vermedi toprak. siz biçin verdiniz sebebi neydi açıklama izahat beklemek vergi mükellefi olarak sana düşer çünkü verdiğimiz vergilerle maaş alıyorsunuz. niçin bu arsayı hiltona verdiniz. diğer rektörler niçin vermedi. varilen arazisinin değerleri dudak uçuklatır en değerli araziler. yazık değil mi günah değil mi yeni nesillere bırakmak dururken otele vermek adil mi. katrilytoner hilyon oteline niçin veriyorsunuz. onların parası mı yok. bu kadar hata yapan insanın milletvekilliğine soyınması ne kadar doğru. sayın resimiz buna kesinlikle ama kesinlikle izin vermeyecektir. bu ayıpla sizi görevden bile alacaktır.

  • Eski dadas 10 Mart 2023 08:21

    Çocukluğumdan,beri,bir ,çıflik, sahibi tanırım, oda,alibaba,hepimiz biliriz,şarkısını,ilk okulda ,soyletirler,ali babanın bir cifligi var,diye başlar ,zavallı ali baba ,hala bir çiflikte,bir türlü ikincisi olamadı,ne dürüst adammışsın.

  • Haricen söylem 09 Mart 2023 23:46

    Diş hekimliği fakültesinin dekanı harıl harıl gidip iğdırda özel Bi klinikte implant yapıyor ıgdir li hekimler klinik sahipleri hep kan ağlıyor ve bunu yasak olduğu halde dekan bey yapıyor buna ses çıkaran hicmi kimse yok neymiş ikiside aşkaleli iğdirda klinik sahibi ayça hanımın kliniği burda dekanin öğrencisi diye bazı hafta sonları gidip orda parayla implant yapıyor yani biz ıgdırlılar olarak isyandayiz sesimizi duyuramiyoruz bide o yetmezmiş gibi nispet olsun diye klinikte resim çekip sosyal medya hesaplarından paylaşıyorlar Allah rızası için buna el atın.

  • ALLAH VAR GAM YOK 09 Mart 2023 21:00

    En basiti Atatürk Üniversitesi hastanesi yıllar öncesinde hasta bakımı ve kalite bakımından sayili hastaneler arasındaydı şimdi ne kalite kalmış ne de doktor profesörü doçenti hep para peşinde döner sermayeyi kendilerine çevirmişler Üniversitede egitim alanında Bi kalite kalmadı Allah sorsun

  • Dursunali 09 Mart 2023 20:16

    Buradan sayın cumhurbaşkanıma sesleniyorum lütfen bizi kurtarın üniversiteyi talan eden düşman malı gören arazilerini peşkes çekenlerden eşini dostunu hak etmeden dekan yardımcısı atayanlardan oğlunu kardeşini yeğenini haksızca kadroya atayanlardan kurtarın bizi. Hocalığa layık olmayanlardan yönetici olamayanlardan kurtarın bu şehri. Kim bu şehre hainlik yapıyorsa arazisini talan ettiriyorsa çöküyorsa nenehatun ve tüm şehitlerin laneti üzerinize olsun. Belediye başkanını da rektörü de size şikayet ediyorum. Hak ve adaletli işlet yapmıyorlar sizi küçük düşürüyorlar bunlardan kurtarın bizi. İmdat istiyorum

  • Czcz 09 Mart 2023 18:41

    Bu memleketi bence sol kesim yönetmeli.

  • Var hakemi 09 Mart 2023 17:20

    Adami sürüyor bir hafta sonra birilerinin ricasiyla geri aliyor madem tukurdun yalamayacaktin.Üniversitede Narmanli ol rahat et Sayin vekil arkanda il baskani arkanda Narmanda ögretmen evinde mudur olan bugun makamda lisede fransizca ögretmeni olan makamda.Sanki koca üniversitede adam yok madem adam yok adamsiz üniversiteye niye rektor oldun.Fareli köyün kavalcisi

  • Milleyetci Sol 09 Mart 2023 15:05

    Onların sendikasına üye olmadan üniversitede şef olamıyorsun. Millet olarak çok korkakız ekmeğimizden işimizden çok korkuyoruz şu üniversitenin içinde 2 tane sesi çıkan memur yok seçimi bekliyoruz. rahmetli demirelin güzel bir lafı var bunu kullan '' İktiradın gideceğinin anlaşıldığı gün, -trafik polisinin- bile tavrı değişir. '' inşallah güzel günler göreceğiz.

  • maşeri vicdan 09 Mart 2023 14:28

    Koskoca Üniversite içerisinden yönetici devşiremiyor idari akademik personel doluyken hatta yönetim biliminde uzman isimler varken sanki nüfus dairesine müdür atar gibi öğretmeni üniversitenin tepesine genel sekreter yardımcılığına getiriyor dönem vekili deligözün ricasıyla, yine aynı ricayla yeğenini akademik kadroya atıyor.

  • Cengiz 09 Mart 2023 11:46

    Haksız şekilde oradan buradan gelip hoca olduğunu sananlara tüm ülkenin yetimlerinin dullarının hakkı haram olsun. siz hoca değil hocacık dekancık olursunuz hoca bazmaları.

  • Hadi 08 Mart 2023 21:27

    Haksız yapılan ne varsa zehir zıkkım olsun

  • mahallebaşılı doğan 08 Mart 2023 20:30

    rektör bey akrabalarını doldurdu ömeroğlunu branşı olmamasına rağmen dekan yardımcısı yaptı ama vebalni hem o hemde yaptığı çekecek ama dünyada ama ahirette. tam bir çiftlik oldu. siz nasıl bir hocasınız ki eşinizi oğlunuzu amaca çocugunu üniversiteye dolduruyorsunuz. bu üniversiteden 200 senede geçse tek bir nobel veya buluş ççıkmaz. herşey devleti soyup soğana çevirmek için hemde bunu vatan millet nidalarıyla yapıyorlar. hepsi boş beleş hışto takımı

  • CHP'li Dadaş 08 Mart 2023 19:20

    14 Mayıs akşamı Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olunca hepsinin işine son verilecek. Herkesin içi rahat olsun.

  • Taha Tuğlular 08 Mart 2023 18:15

    Üniversite bilim, bilişim,nanoteknoloji, prototip, teknoloji üretme, patentalıp icat yapma yeridir. Ama bunlar, üniversiteleri siyasi partilerin bir şubesi haline getridiler. Dünyanın ilk,100,200,300,400,500 üniversiteleri arasında yoklar. Nobel ödülü alan bir akademisyenleri yok. Ülke olarak bir markamız yok. Yapmaları gereken birçok şey yok,yok,yok. Ama adam kayırma had safhada. Bu da kul hakkıdır. Nisa suresinin 58. ayetini okumazlar mı? Allah gafletten uyandırdım. Ne diyelim.

  • hikmet 08 Mart 2023 18:04

    Rektör için umarım olurda , Yüksek lisans yaptıgımda dönemde yöneticim olarak en zor zamanımda attıgım mailime lütfetip olumlu yada olumsuz cevap vermedi .Vakillik yükünü taşırmı bilemiyorum.

  • kul hakkı 08 Mart 2023 17:21

    Erzurum da çoğu kamu duruma gidin torpili sayesinde oturan bin tane insan çıkar.

  • Dadas 08 Mart 2023 12:57

    İş bulamıyoruz 182 MHRS de çalışırken işsiz kaldik 2022 mayıs ramazan bayramı arefesinde. Kim neden olduysa Kamu kurumu özel sektör üniversite vs ne kadar yer varsa birilerini işten çıkarıp kendi tanıdıklarını yerleştiren milletin ekmeği ile gizli ve açık surette oynayan varsa Allah inancı ahiret günü inancı kula hakkı inancı olsun veya olmasın bilsin ki hakkımızı helal etmiyoruz ahirette hesap günü görüşeceğiz...

  • Adil 08 Mart 2023 10:22

    Öteki taraftada cehennemden de güzel kadrolar onları bekliyor

  • ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ ÇİFTLİĞİ 08 Mart 2023 09:50

    HİKMET KOÇAK SÜLALESİNİ YERLEŞTİRDİ YETMEDİ, ŞİMDİ HİLAL SEVGİLSİNİ , HAKTAN KARISINI EMİN ÖZ OĞLUNU, GENÇLİK KIOLLARI BAŞKANLARI KENDİLERİNİ, ERDOĞAN NORMALDE ÇAYCI OLAMAZ ORDA ADAM HOCA , HORASANA GİDİP GELMEDEN MAAAŞ ALIYOR, YETTİ Mİ YOK ÜNİVERSİTEYİ HAKTANIN KARDEŞİ GÖKHAN ÖMEROĞLU YÖNETİYOR, YİNE HAKTANIN YÖNETİMİN DA ALTAN ARSLAN KARDEŞİ GÖKHAN ARSLAN NARMANDA HOCA İKEN BİRDEN BİRE YÜKSELDİ DE YÜKSELDİ,YETTİ Mİ KARISINI ALDIRDI ONU DA YAZSAYDINIZ, YADA EMİN ÖZ OĞLU GİRERKEN DÖNEMİN HUKUK FAKÜLTESİ DEKANI İSTİFA ETTİ USÜLSÜZ DİYE,HAATIMDA İLKKEZ SOLA OY VERECEĞİM SİZDEN DAHA BETER OLACAK DEĞİLLER YA...

  • Kerti DaDaş 08 Mart 2023 08:34

    Sorsalar AKP ve MHP liler hep devletci hep milliyetci şu sıralar boy boy foto paylaşıyorlar ama vatandaş biliyor ne olduklarını ne diyim boyunuzun ölçüsünü inşallah bir gün alırsınız. Bunlar yüzünden solcu olduk.

  • Hakkım zıkkım olsun 08 Mart 2023 06:50

    Hakkım zıkkım olsun sürünün inşaallah. Sebep olan yapan gibidir. Onurcum: fakülte kantinleri kimin himayesinde,hastane başhekimi ve covanni mürsel ilişkileri, üniversite arazileri kime neyin karşılığında verilip Ekim biçim yaptırılıyor.tabela işleri nasıl veriliyor kim nemalanıyor.hastane kantinleri nasıl hallloluyor. Personel takibi varmı herkes işe geliyor mu, doktora yapanlar hakkıyla yapıyor mu , üniversite tarihinde hiç bu kadar arazi belediyelere devretmiş mi kim nereleri alıyor bunları araştır devamı gelecek çok var çok Ankara'ya yol olur

  • Helallik İsteme 08 Mart 2023 03:33

    Valiliğe cimerden defalarca "Erzurum un altını üstünü soydunuz belediyelerle rektörlerle hırsızsınız diye cevaben üslubuna dikkat et yazdılar ... Diyorum hep de diyeceğim domuz gibi kendi hakkı olmayan her tarlaya girip o tarlayı yiyip çıktılar , yüzlerine bakınca zaten domuzlaştıklarını da görüyor insan savcıların kapısını da çaldık öyle kanıya varılmadı dediler sekmen dahil her biri için. Adalet sarayı içinde malesef adalet yok , Erzurum içinde de sesini yükselten birkaç kişi var zaten , halen kahvelerde faydasını görenler çoğu Allah öyle başımızdan eksik etmesinler öyle helal etmeler böyle şakşaklar , bu Erzurum 12 Mart ı kutlamasın , Ermenilerden halen kurtulduğumuz yok çünkü Allah kurtarsın çünkü milletimizden ötürü midem i geçtim zihnim bulanıyor artık ...

  • Ahmet Yıldız 08 Mart 2023 01:04

    Fakülteler de dekan yardımcılarının mevzuat gereği o fakültenin kadrolu öğretim üyelerinden olması gerekir. Açık Öğretim Fakültesine başka bir fakülteden dekan yardımcısı atanmasının sebebi ne olabilir? Her ay ödenen yüklü miktardaki döner sermaye mi, yoksa soy adı yukarıdakilerden birisinin olması mı, veya her ikisi mi?

  • ahmet tekin 07 Mart 2023 20:19

    elbet ankarada savcılar hakimler vardır. çogu bitti azı kaldı. mayısta bakalım kime soruşturma gelecek.

  • gurbette bir çırçırlı 07 Mart 2023 18:19

    Maşallah agobun kazı gibi Erzurum'u yalamadan yutanlara, Üniversite, Belediye ve diğer kurumlar ve kuruluşları kullanarak ahbap çavuş ilişkileri ile abad oluyorlar. Fırsatlardan helal-haram, legal-illegal düşünmeden nasılsa hesap soran yok anlayışı ile iyi sömürüyorlar. Bu sömürü zihniyetini görmeyen duymayan kalmamıştır, görmeyenlerin, duymayanların adına hizmet ediyorlar diyen ayakta uyuyanların lQ sayısını öğrenmelerini tavsiye ederim. Dilerim böylesi haramzadelerin seçimden sonra adalete hesap vermeleri. YAZIKTIR, GÜNAHTIR, BU NASIL VİCDAN, BU NASIL AHLAK, BU NASIL İMAN.

  • Halis demir 07 Mart 2023 17:06

    Erzurum soyulup soğana çevrilmiş. Kafeler ihale yapılmadan veriliyor ama fakültede peçete için ihale yapılıyor ne güzel iş. Üniversiteye doldurulan ömeroğulları dekan yardımcıları oluyor yenilmedik tasarım bu demek ki. 50!yıllık rektörlük konutunuzda veriyorsa ona bile sahip olamıyorsa ne beklenir. Rektörlük seçiminde sonuncu olduğu halde Ömer selim yıldırım hocanın ın dörtte biri kadar oy aldığı halde rektör olduysa demek ki birsey karşılığında olmuş . Bu arada Hilton?a verilen üniversite arazisi de bu rektör tarafından verilmiştir. Bir yorumcunun dediği gibi bende isterem ballı kafelerden bende isterem tahtlı arazilerden. Dulun yetimin öksüzüm ahı tutar inşalkah birgün.

  • Deniz Demir 07 Mart 2023 16:18

    Bede istirem....

  • Eskidadas 07 Mart 2023 16:18

    Durmak yok,kadrolaşmaya devam, üye ol ,yeterki ,rektor beye gelinceye kadar ,kimler ,ise ,girdi sayısı belli değil,yeterki üye ol,siyasette,kimler geldi,kimler geçti,yeterki el bağla,on ilikle,utan madan,sıkılmadan,birde vatan millet nutku artsınlar,bu,ne lahana,ne perhiz ,yazıklar olsun,yerlisini saysan ,bir elin on parmağını geçmez,işte böyle bir durum,bu memleketin hali,hizmet etmek için millet vekili olmak şart değil,millet vekili bir meslek degilki ,seçil diğin süre içinde bedava değil maaşını alarak görevini yapıyorsun,eski milletvekillerinin çoğu bu imkanlardan yoksundu ama iz bıraktılar hemşeri canlıydılar,nerde olsa elini tutar,derdini sorardılar böyle sekreterler falan,danışmanlar nerede,doganabesik ,ölene, mezar olurlardı ruhları saad olsun,

  • Bedel,Devran ve Ah 07 Mart 2023 16:07

    Sayın Onur Sağsöz , öncelikle korkusuzca bunları dile getirdiğiniz için koca bir teşekkürü borç bilirim.Bahsi geçen şahısın bu kadroları nasıl boşalttığı , tek bir cümle ile üniversiteye maddi manevi çokça katkıları bulunan hocaları nasıl görevinden ettiğini ,haksız yere görevinden ettiği profesörlerin yargıca suçsuz olduğunun görülmesinin ardından haksız gözükmemek için yıllarca mağduriyet yaşattığı profesörlere birde danıştaya iptal davası açtırmasınıda dile getirmenizi dilerim.