Spor Haber Girişi : 26 Eylül 2012 11:30

Hokeyciler havuzda stres attı

Hokeyciler havuzda stres attı
Agresif ve temposu yüksek spor dallarından biri olan Buz Hokeyi’nde sporculara zaman zaman değişik etkinlikler düzenleniyor.
Erzurum Ajans-Agresif ve temposu yüksek spor dallarından biri olan Buz Hokeyi’nde sporculara zaman zaman değişik etkinlikler düzenleniyor. Yeni sezon için kamp çalışmalarını sürdüren Süper Lig ekibi Erzurum Gençliksporlu hokeyciler, yüzme havuzunda yorucu antrenmanların stresini attı.
Geçtiğimiz sezon Buz Hokeyi Süper Ligi’nde ilk dört takım arasında yer alarak adını play off müsabakalarına yazdıran ve İzmir’deki Play Off maçlarında Erzurum’u temsil eden Erzurum Gençlikspor Buz Hokeyi takımı, yeni sezona bileniyor. ABD’li Antrenör Mc. Adams Keith ile İkram Çintimar yönetiminde Süper Lig müsabakalarına bilenen Erzurum Gençlikspor Buz Hokeyi takımı, yüzme havuzunda stres attı. Sert ve agresif bir oyun olan, temposu yüksek antrenmanlarda çok yorulan hokeyciler, yüzme havuzuna girerek burada stres attı.

BÜYÜK DÜŞÜNÜYOR

Geçen yıl play off oynayan Erzurum Gençlikspor Buz Hokeyi takımı, yeni sezonda Süper Lig Şampiyonluğunu hedefliyor. Mavi-beyazlı hokeyciler, kamp çalışmalarını aralıksız sürdürürken, yüzme havuzunda stres atmanın mutluluğunu yaşadı. Kamp müdürü Yaser Taşkesenlioğlu yönetiminde yüzme havuzuna giren hokeyciler, “Bu sezon Süper Ligde şampiyon olmak istiyoruz. Hocalarımızın taktiğini iyi uygulayıp, hedefe ulaşacağız. Kendimize güveniyoruz” diye konuştular. Erzurum Gençlikspor Buz Hokeyi takımı, teknik ve taktik idmanlarını ise 3 Binlik Buz Arena’da yapıyor. Gençlikspor Kulübü Başkanı Memduh Ceyhan, geçen yıl yakaladıkları çıkışı bu sezon daha da artırmak için müsabakalara çıkacaklarını belirterek, hedeflerinin öncelikle buz hokeyi seyircisine en güzel oyunu sunmak olduğunu söyledi. Ceyhan, “Hedefimiz bu sezon ilk üç takım içinde yer almak” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.