İlçeler Haber Girişi : 14 Aralık 2016 18:03

Horasan Belediyesi'nden kar mesaisi

Horasan Belediyesi'nden kar mesaisi
Horasan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yoğun karla yağışı birlikte ilçe merkezindeki tüm ana ve ara caddelerde kar temizleme ve buzlanmayı önleme çalışması yapıyor.
Erzurumajans-Horasan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yoğun karla yağışı birlikte ilçe merkezindeki tüm ana ve ara caddelerde kar temizleme ve buzlanmayı önleme çalışması yapıyor.

Karla mücadele çalışmasında görev alan 60 personel, 3 yükleyici kepçe, 4 kamyon, 1 greyder, 1 kar temizleme ve tuzlama aracından oluşan toplam 9 araçla, yol, kaldırım, cadde ve sokaklar araç ve yaya trafiğine uygun hale getirilmeye çalışılıyor. Horasan Belediyesi'ne ait kar timleri sayesinde vatandaşlar ev, iş yeri ve eğitim kurumlarına rahatlıkla ulaşabildi. Belediyeden yapılan açıklamada; "Vatandaşların, kış aylarında kar temizleme ve buzlanmayı önleme çalışmaları esnasında araçlarını yol kenarlarına park etmemeleri gerektiğini ve Yol kenarlarına park edilen araçlar nedeniyle çalışmalarda kısmen yavaşlamalar olduğunu. Karla mücadele konusunda araç sürücüleri ikaz ve uyarılara lütfen riayet etmeli, bu konuda daha duyarlı olmalı." denildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.