İlçeler Düzenleme Tarihi : 11 Eylül 2020 14:57 Haber Girişi : 11 Eylül 2020 15:10

Horasan'da Aydın'ın yerine Sağlam başkan seçildi

Horasan'da Aydın'ın yerine Sağlam başkan seçildi
Horasan'ın yeni belediye başkanı bugün belediye meclisinde yapılan seçimle belli oldu. Seçime tek aday olarak giren AK Partili Meclis üyesi Hüseyin Sağlam belediye başkanlığı görevine seçildi.

Erzurumajans-Belediye başkanlığı öncesinde ticari işlerinden kaynaklanan bir suç iddiasıyla yargılanan ve 9 yıllık hapis cezası Yargıtay tarafından onandığı için geçtiğimiz hafta tutuklanarak, cezaevine konulan Abdulkadir Aydın’dan boşalan belediye başkanlığı için bugün seçim yapıldı.

 

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz, AK Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz ve Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, yapılan seçimin ardından  Horasan Belediyesi’ni ziyaret ederek, başkanlığa seçilen Hüseyin Sağlam’a "hayırlı olsun" dileğinde bulundu, başarılar dilediler.

 

AK Parti İl Başkanı Mehmet Emin Öz, başkanlığa seçilen Hüseyin Sağlam'ın oylamaya katılanların büyük bir çoğunluğunun oyunu aldığına dikkat çekti ve Sağlam'ı tebrik etti. Öz, “Hüseyin Sağlam'ın siyasi tecrübesi ve çalışkanlığıyla ilçemize çok güzel hizmetler yapacağına yürekten inanıyorum. Hayırlı olsun.” dedi.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.