Erzurum Haber Girişi : 08 Nisan 2016 20:00

Hüseyin Akal'a güvenoyu

Hüseyin Akal'a güvenoyu
Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Doğu Bölge Birliğinde Başkan Hüseyin Akal ve ekibi dört yıl daha güvenoyu aldı.
Erzurumajans-Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) Doğu Bölge Birliğinde Başkan Hüseyin Akal ve ekibi dört yıl daha güvenoyu aldı.  

Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalat Kooperatifi Doğu Bölge Birliği seçimli olağan genel kurulu Palan Otelde yapıldı. 100'e yakın üyenin hazır bulunduğu genel kurulda Divan Başkanlığını TESKOMB Genel Başkan Yardımcısı Murat Gümrükçü, yardımcılıklarını ise Hasan Tahsin Türkkal ve Yavuz Karasu yaptı. Gündem maddelerinin tek tek görüşülerek oylandığı genel kurulda,  Hüseyin Akal ve ekibi 4 yıl daha güven oyu alarak, TESKOMB Doğu Bölge Birliği Yönetimine seçildi.  

Yapılan seçimde TESKOMB Doğu Bölge Birliği'nin yönetimi şu isimlerden oluştu: "Hüseyin Akal, Hacı Mehmet Sekmenli, Mahmut Özdemir, Haydar Aydemir, Zakir Bayraktar, Cemal Aşkın, Yakup Kaya, Yüksel Kaya, Necati Cangel. "

Doğu Bölge Birliği Başkanı Hüseyin Akal, 2015 yılında bölge birliğine bağlı 16 bin 574 üyeye 273 milyonluk bir kredi kullandırdıklarını belirterek, 2014 yılına oranla 80 milyonluk bir artış olduğunu söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.