Spor Haber Girişi : 21 Aralık 2020 22:43

Hüseyin Çimşir dönemi sona erdi...

Hüseyin Çimşir dönemi sona erdi...
Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da beklenmedik gelişme yaşandı.

Erzurumajans-Büyükşehir Belediye Erzurumspor'da beklenmedik gelişme yaşandı. Süper Lig'in 13'ncü haftasında dün deplasmada Beşiktaş'a 4-0 mağlup olunan maçın ardından, "Yönetime yarın rapor vereceğim ve kadro dışı kalması gereken oyuncuları bildireceğim" diyen teknik direktör Hüseyin Çimşir'in görevine son verildi.

 

Çimşir, flaş gelişmeyi ERKHABER'e doğruladı ve "Talep yönetimden geldi, biz de kabul ettik. Herhalde tercihlerini oyuncu grubundan yana kullandılar. Kararın kadro dışı talebimle ilgili olduğunu düşünüyorum" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mevlüt tercan 22 Aralık 2020 19:57

    Hüseyin bey doğru tesbit yapti neştervurmasi gerekene talip oldu.Yönetim gerçekleri görmezden gelerek gideceği yer 1 ligdir

  • Tarık 22 Aralık 2020 12:08

    Adam hakli konuştu kovuldu

  • Dadaş 22 Aralık 2020 08:18

    Hele şükür süper ligde kısa bir süreliğine Trabzonspor'u çalıştıran bunun dışında hiç bir tecrübesi olmayan Hüseyin Çimşir'i Erzurumsporun başına getirmek büyük bir kumardı ve bu kumar Erzurumspora pahalıya patladı. Şimdi soru şu bu kumarı kim oynadı?

  • Dadaş 22 Aralık 2020 00:45

    Hoca haklı, futbolu bilenlerle çalışmak en doğrusu demiştir. Bu kadrodan ve yönetimden hiç bir şey olmaz. 1. Liğe şimdiden hazırlanalım.