Spor Haber Girişi : 16 Aralık 2020 16:04

Hüseyin Çimşir: Kolay maç yok

Hüseyin Çimşir: Kolay maç yok
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur müsabakasında Esenler Erokspor karşısında alınan 5-1'lik galibiyeti değerlendirdi.

Erzurumajans-BB Erzurumspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur müsabakasında Esenler Erokspor karşısında alınan 5-1’lik galibiyeti değerlendirdi.


Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Teknik Direktör Çimşir, “Bizim ekip olarak 12’nci günde oynadığımız bu dördüncü müsabakamız. İlk resmi galibiyetimiz. İnşallah bunun devamı gelir” dedi.


Oyun başlangıcı ve ilk yarıdaki oyun disiplininden memnun olduğunu belirten Hüseyin Çimşir, “Güzel işler yaptığımızı düşünüyorum. 45 ile 60-65 arası topa sahip olmakta problemler yaşadık. Oyun şımarıklığı olabilir.  4. golden sonra oyun istediğimiz gibi gelişti. Adımızı bir üst tura yazdırdık” diye konuştu.


Hüseyin Çimşir hafta sonunda deplasmanda oynayacakları Beşiktaş maçı ile ilgili olarak ise “Önemli bir müsabaka. Önemli bir rakip. Beşiktaş şampiyonluğun güçlü adaylarından biri. Kolay maç yok. Puan ya da puanlar almaya gideceğiz oraya. Artıları var onları ortadan kaldırmak için. Biz oyun organizasyonunu biraz daha geliştirmemiz gerekiyor. Elimizden geleni yaparak iyi bir sonuçla evimize dönmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

 

Selahaddin Dinçel: ''BB Erzurumspor’u tebrik ediyorum"

 

BB Erzurumspor karşısında aldığı 5-1’lik mağlubiyetin ardından değerlendirmelerde bulunan Esenler Erokspor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel, “Kupada üç tur geçip dördüncü turda BB Erzurumspor ile eşleştik.

 

Erzurum’a deplasmana misafir olarak geldik. 3. Lig takımlarının kadro derinliğine ve güçlerine bakıldığında süper lig takımlarıyla kıyaslanmayacak derecede. Ama biz Erzurum’a gelirken izleyenlere güzel bir futbol kendi adımıza da çocukların tecrübe kazanmasını, kulübümüz adına prestiji düşündük.

 

Bu müsabakayı oynarken hafta sonunda oynayacağımız lig maçını düşünerek rotasyonla çıktık. Erken yediğimiz gollerle geriye düştük. Skoru 2-1 e getirdik. Ancak 3-1 olunca koptu. Geri dönmesi çok zordu. Sonuç olarak mağlup olduk. Kupa serüvenimiz bitti. Bu sezonda kupaya renk kattığımızı düşünüyorum. BB Erzurumspor’u tebrik ediyorum. Ligde ve kupada başarılar diliyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Zor gardaş çok zor 17 Aralık 2020 00:00

    Ne istiyormuş