Spor Haber Girişi : 09 Aralık 2020 23:21

Hüseyin Çimşir: Zor olacak ama sonu iyi olacak

Hüseyin Çimşir: Zor olacak ama sonu iyi olacak
BB Erzurumspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, Hatayspor mağlubiyetinin ardından yaptığı açıklamada, "Zor bir süreç var. Şu anda zor gidiyor ama ben sonunun iyi olacağını düşünüyorum" dedi.

Erzurumajans-Süper Lig'in 5. hafta erteleme maçında BB Erzurumspor, deplasmanda karşılaştığı Hatayspor'a 3-0 mağlup oldu. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan BB Erzurumspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, zor bir süreç geçirdiklerini belirterek, "Kaybettiğimiz için son derece üzgünüz. Özellikle ilk yarı itibari ile gol yiyene kadar oyun başlangıcımız, sahadaki duruşumuz, isteğimiz, arzumuz gayet başarılıydı. Özellikle gol yedikten sonra ikinci yarının başı ile beraber 60. dakikaya kadar ikinci golden sonra biraz dağıldık. O dönemde biraz sıkıntılar yaşadık. 60. dakikadan sonra yine oyunun içinde kaldık, kaçırdığımız pozisyonlar var, pozisyon da verdik. 3-0 mağlup olduk. Zor bir süreç var tabi. Şu anda zor gidiyor ama ben sonunun iyi olacağını düşünüyorum. İlk yarı itibari ile kalan 9 müsabaka da alabileceğim puanlarla 20 puanı bulup, ikinci yarıya daha güvenli daha istekli başlayacağız. Zor olacak ama sonu iyi olacak” dedi.

 

 

Ömer Erdoğan: "3-0’lık skorla haklı bir galibiyet aldık"

 

Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, BB Erzurumspor karşısında 3-0'lık skorla haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi.


Süper Lig'in 5. hafta erteleme maçında Hatayspor, sahasında karşılaştığı BB Erzurumspor’u 3-0 mağlup etti. Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hatayspor Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, 3-0’lık skorla haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Önemli bir galibiyet aldık. Zor bir periyoda giriyoruz. Bu ilk basamağıydı, çok şükür bunu kazasız atlattık. Fazla zamanımız yok, 60 saat sonra içeride Karagümrük ile karşılaşacağız. Yarın hazırlıklarına başlayacağız, iyi bir hazırlıkla, üç puanla serimizi devam ettirmek istiyoruz. Maçın 3-0’lık skorla haklı bir galibiyet olduğunu düşünüyorum. Hatta 4 ve 5’i de bulabilirdik. Ondan önce içeride oynadığımız ve son olarak Galatasaray maçında da buna yakın pozisyonlar bulduk ama sonuçlandırma da sıkıntı yaşadık" dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Nevzat Yılmaz 11 Aralık 2020 10:07

    Hüseyin Çimşirin antrenörlük becerisi olduğunu düşünmüyorum Trabzonspor bir şampiyonluk kaybetmiştir onun eksikliklerinden dolayı Erzurumspor zaman kaybetmeden önlem almalı

  • Cem kıran 11 Aralık 2020 03:00

    Bunun hocalıkla uzaktan yakından alakası yok

  • Muammer Aydin 10 Aralık 2020 11:09

    Biz geçmis dönem Osman Özköylü daha sontaki sezon Mızo eski oyuncumuz a teslim etmedikmi bu takimi ne yaptilar HİÇ Hüseyin hoca ne yapti HİÇ karadenizli lerden ne medet omuyoruz. Takim ligin en yaşli takimlarin yas ortalamasi 29.4 bakin Hatay spor ve Karagümrük e login yenileri gumbur gumbur. Şifo gitmeyecekti transferer gozden geçirilecekti