Erzurum Düzenleme Tarihi : 14 Ağustos 2020 11:49 Haber Girişi : 14 Ağustos 2020 11:50

Husumetli olduğu komşusunu silahla vurdu

Husumetli olduğu komşusunu silahla vurdu
Erzurum'da kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs aralarında husumet bulunan komşusunu tabancayla ayağından yaraladı. Saldırı anı, sitenin güvenlik kameralarına yansıdı.
Husumetli olduğu komşusunu silahla vurdu

Erzurumajans-Olay, dün akşam 22.00 saatlerinde İstanbulkapı Mahallesi'nde bulunan Şehristan sitesinde gerçekleşti. İddiaya göre, aynı mahallede oturan 2 şahıs henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı 1 ay önce kavga etti. Devreye komşularının girmesiyle olay büyümeden önlendi.

 

 

Daha sonra şahısların arasındaki husumetin büyümesi sonucu kimliği henüz belirlenemeyen şahıs komşusunu binadan çıkarken ayağından vurdu. Yaralanan şahıs kanlar içinde olduğu yere yıkıldı. Saldırgan ise sitenin bulunduğu alandan koşarak kaçtı.

 


 

Komşuların haber vermesiyle olay yerine gelen ambulansla yaralı, Erzurum Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Olay yerinden kaçan saldırganın yakalanması için ise polis çalışma başlattı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Sedat semen 14 Ağustos 2020 20:25

    Erzincankapı ve yıldızkent semtlerindeki kahvehaneler tek tek araştırılsın bakın herkeste silah çıkıyor mu çıkmıyor mu adamlar silahı alıp kendini fbı sanıyor milleti tehtid şantaj ne ararsan var bu ateş eden şahıs kesin madde bağımlısı bakın göreceksiniz ortaya çıkacak

  • Naim demir 14 Ağustos 2020 13:28

    Herkeste silah var arkadaşın dediği gibi erzincankapı da bulunan kahvehanelere baskın yapın kahve sahipleri dahil herkeste silah var beline silah takıp gezen milleti tehdit eden herkesin ve bu halkın bu olayların sorumlusu emniyettir. Alın size açık ihbar

  • Mehmet Polat 14 Ağustos 2020 12:41

    Erzurumspor kutlamalarında havaya sıka sıka gezenleri görmezden geldiniz. Bu magandalardaki silahları patlamadan nasıl toplayacaksınız. Caddeye çıktığında en az 3 4 kişinin belinde silah görüyorum. Oy istemek için gittiğiniz Erzincankapı kahvelerinde eş zamanlı bir arama yapın bak noluyor.