Kültür-Sanat Haber Girişi : 30 Kasım 2011 16:52

Huzurevinde eğlence tertip ettiler

Huzurevinde eğlence tertip ettiler
Atatürk Üniversitesi Pasinler Meslek Yüksek Okulu Mezunları ve Turizm Kulübü öğrencilerinin harçlıklarının bir bölümüyle güzel bir etkinliğe imza attılar.
Erzurum Ajans-Atatürk Üniversitesi Pasinler Meslek Yüksek Okulu Mezunları ve Turizm Kulübü öğrencilerinin harçlıklarının bir bölümüyle güzel bir etkinliğe imza attılar.
Pasinler Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri Mezunları ve Turizm Kulübü öğrencileri harçlıklarının bir bölümüyle aralarında topladıkları paralarla Pasinler’de bulunan Özel Huzurevi sakinlerine Okulun öğretim üyesi Ferhat Boztoprak öncülüğünde sabah kahvaltısı ve eğlence tertip ettiler. Kendi imkânlarıyla aldıkları kahvaltılıkları Huzurevi mutfağında hazırlayan öğrenciler yine masalara servisleri de kendileri yaptılar.
Kahvaltı sonrası öğrenciler huzurevi sakinleriyle bir süre sohbet ettikten sonra okulun müzik korusu tarafından hazırlanan eğlence programına geçildi.
Programda öğrenciler ve huzurevi sakinleri doyasıya eğlendiler. Eğlence sonrasında öğrenciler hatıra fotoğrafları çekildiler.

Pasinler Meslek Yüksek Okulu Öğrencilerinin böyle güzel bir etkinliğe imza atmalarından çok memnun olduğunu söyleyen Pasinler Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Rıdvan Durak, Mezun olan ve şuanda okuyan öğrencilerimizin kendi kısıtlı imkânlarıyla hazırladıkları program için öğrencilere teşekkür ettiğini ifade etti.
Rıdvan Durak, ayrıca bu program dışında okul öğrencilerinin geçtiğimiz günlerde fakir öğrenciler için kırtasiye yardımı kampanyası ile ilçe sakinlerinin de davet edildiği eğlence programı düzenlediklerini, böylece Pasinler Meslek Yüksek Okulu’nun ilçe için gün geçtikçe daha da çok sosyal programlar hazırlayacağını söyledi.
Pasinler Er Huzurevi Bakımevi yetkilisi Levent Şimşek, ise Pasinler Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinin kurumlarının bakımını üstlendiği huzurevi sakinlerine böyle güzel bir etkinlik düzenleyip, onları eğlendirerek güzel bir gün geçirmelerini sağladıkları için teşekkür ettiğini, böyle etkinlik düzenlemek isteyen herkese işletmelerinin kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.