Eğitim Haber Girişi : 01 Mayıs 2012 10:30

İbrahim Hakkı İ.Ö.O. beşinci oldu

İbrahim Hakkı İ.Ö.O. beşinci oldu
Pasinler İbrahim Hakkı İlköğretim Okulu Özel Aziziye ERMAFETYA yarışmasında dereceye giren okullar arasında yerini aldı.
Erzurum Ajans-Pasinler İbrahim Hakkı İlköğretim Okulu Özel Aziziye ERMAFETYA yarışmasında dereceye giren okullar arasında yerini aldı.
Özel Aziziye Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen Erzurum Fen Teknoloji Yarışması (ERMAFETYA)’ya Erzurum’da 80 okuldan biri olarak katılan Pasinler İbrahim Hakkı İlköğretim Okulu yarışmada beşincilik ödül aldı. Yarışmaya 80 okuldan 650 öğrenci katıldı. 5. olan Pasinler İbrahim Hakkı İlköğretim Okuluna başarı belgesi ve plaketin yanı sıra digital fotoğraf makinesini danışman öğretmen olarak Nurdoğan Güner aldı.
Yarışma da koçluk yapan İbrahim Hakkı İlköğretim Okulu 8/D sınıf öğrencisi Ali İhsan Kutman, “Elimizden geldikçe arkadaşlarımızla bir ekip olarak Pasinler adını Erzurum’da başarılı okullar arasında duyurmaya çalışıyoruz. Bizlere bu imkanı sağlayan ve destekleyen hocalarımıza da teşekkür ediyoruz. Yarışma da Erzurum’da 80 okul arasında beşinci olduk. Gönül isterdi ki birinci olalım ama olmadı” dedi.
Pasinler İbrahim Hakkı İlköğretim Okulu geçtiğimiz ayda Erzurum’da düzenlenen İlköğretim Okulları II. Kademe bilgi yarışmasında da üçüncü olmuşlardı. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.