Erzurum Haber Girişi : 09 Eylül 2021 11:39

İçimizden bir ses

İçimizden bir ses
Erzurumlu yazar Münevver Adanur'un ilk kitabı "Dil-i Viran" okuyucularla buluştu.

ERZURUM AJANS - Berhiv Hatice DİLER / Yazar Münevver Adanur, toplumun kanayan yarası haline gelen, kadına yönelik fiziksel şiddetin yanı sıra psikolojik şiddeti vicdanlara ve manevi duygulara hitap ederek kaleme aldığı “Dil-i Viran” kitabıyla hissettiklerini okuyucuya aktarıyor.

 

 

Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü’nden mezun olan ve iki kız çocuk dünyaya getiren yazar, yıllar sonra asıl ilgilenmek istediği alanın yazarlık olduğunu keşfetti ve 'Harap Gönül' anlamına gelen ilk katabı Dil-i Viran'ı Ağustos ayında çıkardı. KDY yayınlarında çıkan kitap içerisinde, birçok kişinin işte benim hikayem diyebileceği olaylar barındırıyor.

 

 

Cehaletle yoğrulmuş zihinlerin kendi yaşamları dahil bir çok hayatı nasıl etkilediğini kaleme alan yazar, eserinde her karektere biçtiği rollerle verdiği sosyal ve toplumsal mesajların okuyucuda bir farkındalık yaratmasını ve vicdanlara dokunmasını hedefliyor.

 

 

 

 

 

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Nebahat Daşdemir 09 Eylül 2021 12:31

    Okurken evet çevremde gördüğüm birçok kadının maruz kaldığı yaşam öyküleri .Bunu yazar çok anlaşılır bir dille kaleme almış.Surukleyici okunmasını tavsiye edeceğim bir kitap.