Spor Haber Girişi : 14 Temmuz 2022 13:11

"İdari gelişmeleri uzaktan takip ediyoruz"

Dadaşların genç çalıştırıcısı Muzaffer Bilazer, "Biz işimizi yapıyoruz. İdari anlamdaki gelişmeleri uzaktan takip ediyoruz. Mevcut kadro ile en iyisini yapmak için çalışıyoruz" dedi.

ERZURUM AJANS / Spor Toto 1. Lig ekiplerinden BB Erzurumspor’da 2. Etap Kamp çalışmaları başladı.

 

Kendi tesislerinde çalışmalarına Teknik Direktör Muzaffer Bilazer yönetiminde kendi tesislerinde antrenman yapan Dadaşta, genç futbolcularla tecrübeli oyuncular kaynaştı.

 

Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, “Biz Erzurumspor olarak işimizi yapıyoruz. Sahaya odaklanmış durumdayız. Mevcut kadro ile ligde neler yapabiliriz onun için kafa yoruyoruz. Saha dışında yaşanan idari gelişmeleri uzaktan takip ediyoruz” dedi.

 

Transfer yasağı nedeniyle takım içinde alternatif

 

Teknik Patron Muzaffer Bilazer, transfer yasağı nedeniyle ilk önce genç ve tecrübeli oyuncuların kaynaşmalarını sağladıklarını belirterek, “Takım içinde alternatifler oluşturuyoruz. Mevcut oyuncularımızın asıl mevkilerinin yanı sıra diğer mevkilerde nerede başarılı olabilirler onunda çalışmalarını yapıyoruz” dedi. Nurullah PALA

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vedat Karataş 17 Temmuz 2022 13:16

    İşini mi yapıyormuş? Bizde yedik.