Erzurum Haber Girişi : 03 Temmuz 2015 17:35

İHH Dünya Yetimler Günü iftar programı düzenledi

İHH Dünya Yetimler Günü iftar programı düzenledi
Erzurum İnsanı Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) ve Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Dünya Yetimler Günü münasebetiyle 2. Geleneksel İftar programı düzenlendi.
Erzurumajans-Erzurum İnsanı Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Vakfı (İHH) ve Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından Dünya Yetimler Günü münasebetiyle 2. Geleneksel İftar programı düzenlendi.

İftar programı 3 Temmuz stadında yapıldı. Amaçlarının Erzurum' da yetim çocukları ve bu çocukları destekleyen esnaf ve gönüllüleri bir arada tutmak olduğunu söyleyen Erzurum İHH Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Güven, "Bu program dünyada 56 Türkiye'de 67 il de yapılıyor. 2003 yılından itibaren İHH nın teklifiyle İslam Birliği Teşkilatı, heryıl ramazan ayının 15 inci gününü Dünya Yetimler Günü ilan etti ve heryıl Ramazan ayının 15 inde bu kapsamda programlar tertip edilecek." şeklinde konuştu.

Programın sonunda Erzurum İHH Vakfına kayıtlı 250 yetim çocuğa 100' er TL lik giyim, 50 TL lik gıda çekleri, her aileye çocuk kolisi ve gıda kumanyası dağıtıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.