Bölge Haber Girişi : 18 Mayıs 2016 17:24

İhracatçı firmalar için dış ticaret seminerleri düzenlenecek

İhracatçı firmalar için dış ticaret seminerleri düzenlenecek
Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde, Doğu Anadolu İhracatçı Birliği (DAİB) ve Ticaret ve Sanayi Odaları işbirliğiyle, Iğdır, Ardahan, Erzurum, Erzincan, Bingöl ve Elazığ'da Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri" düzenlenecek.
Erzurumajans-Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde, Doğu Anadolu İhracatçı Birliği (DAİB) ve Ticaret ve Sanayi Odaları işbirliğiyle, Iğdır, Ardahan, Erzurum, Erzincan, Bingöl ve Elazığ'da Dış Ticaret Bilgilendirme Seminerleri" düzenlenecek. 

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği'nden (DAİB) yapılan yazılı açıklamaya göre, Doğu Anadolu İhracatçı Birliği ve Ticaret ve Sanayi Odaları ev sahipliğinde Iğdır, Ardahan, Erzurum, Erzincan, Bingöl ve Elazığ'da seminer gerçekleştirilecek. Açıklamada görüşlerine yer verilen DAİB Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Şengel seminerlerde, ihracatta sağlanan devlet yardımları, pazara giriş engelleri ve çözüm yolları, Ülke Masaları, Gürcistan-İran pazarına ihraç imkanları ve iş dünyası için ticari bilgiye erişim konularının işleneceğini bildirerek bu seminerlerin ihracatçı firmalar için büyük önem taşıdığını ve ihracatçının ihtiyaç duyduğu konular hakkında yeni düzenlemeler ve işleyişleri hakkında, Ekonomi Bakanlığı ve Eximbank yetkilileri tarafından bilgilendirileceğini aktardı. Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tüm üyelerine açık olan seminerlerin tarihleri şöyle:

23 Mayıs 2016 Pazartesi/ Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası
24 Mayıs 2016 Salı/ Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası
25 Mayıs 2016 Çarşamba/ Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası
26 Mayıs 2016 Perşembe/ Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası
30 Mayıs 2016 Pazartesi/ Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası
31 Mayıs 2016 Salı/ Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonlarında düzenlenecek

Katılımın ücretsiz olduğu seminerlere katılımcıların, http://www.daib.org.tr/tr/aktuel-egitim-etkinlikleri-dis-ticaret-bilgilendirme-semineri- adresinde yer alan başvuru formunun doldurulması gerektiği ifade edildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.