Sağlık Haber Girişi : 12 Ocak 2021 12:55

İki kere düşün, sonra konuş!

İki kere düşün, sonra konuş!
Kabul edelim ki her ne kadar alıştık gibi görünse de kimilerimize maske takmak zor geliyor bize.

Erzurumajans-Vedat Refayeli-Her fırsatta idarecilerin temizlik ve sosyal mesafe gibi maskeye de dikkat çekmesi üzerine artık bir zorunluluk haline gelen bu maske takımının illa ki faydasını da görüyoruz. Ancak, maske ile yaşamak zorunda kaldığımız bugünlerde elbette ki tam alışanlar gibi yakınanlarımız da var.

 

Ancak, sağlık kuruluşlarında çalışan sağlıkçılarımızın bu fotoğrafları, sanıyorum bu yakınanlarımız için önemli bir mesaj olmalı. Sürekli maske takmak zorunda kalan sağlıkçılarımızın yüzlerinde olumsuz izler taşıyor olması bizim artık bu yakınmalarımızın ne denli gereksiz olduğunu da ortaya koyuyor.

 

Hele de o sağlıkçılar kendi çalıştıkları sağlık kuruluşlarında sürekli tehdit halinde ve koronavirüs ile içiçeyken bu maskeleri takmak zorunda kalıyorsa, bizim iki kere oturup düşünmemiz, sonra konuşmamız gerekir diye düşünüyorum. Artık ‘Maske takmak istemiyoruz, sıkıldık’ demeyi unutmalı, o cümleyi kurmamalıyız ! Bu benim son kararımdır.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.