Türkiye Haber Girişi : 18 Ağustos 2023 13:09

İkna ile 3 terörist daha teslim oldu!

İkna ile 3 terörist daha teslim oldu!
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ikna çalışmaları sonucunda 3 teröristin güvenlik güçlerine teslim olduğunu duyurdu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ikna çalışmaları sonucunda 3 teröristin güvenlik güçlerine teslim olduğunu duyurdu.

 

 

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 3 terör örgütü mensubunun daha güvenlik güçlerine teslim olduğunu açıklarken, son 2 ayda teslim olan terörist sayısının 32’ye yükseldiğini duyurdu.

 

Sosyal medya hesabından açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son 2 ayda teslim olan terörist sayısının 32 olduğunu söyledi ve teslim olan örgüt mensuplarının terör örgütünün Kuzey Irak ve Suriye'deki yapılanması içerisinde faaliyet yürüttüğünü belirtti.

 

Bakan Yerlikaya'nın paylaşımında şu ifadeler yer aldı:

 

TERÖR ÖRGÜTÜ ÇÖZÜLMEYE DEVAM EDİYOR.

 

3 TERÖRİST DAHA TESLİM OLDU 

 

Son 2 ayda güvenlik güçlerimize TESLİM OLAN terörist sayısı 32 oldu. Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü TEM ve İstihbarat Şube Müdürlüklerimizce yürütülen ikna çalışmaları sonucunda 3 terör örgütü mensubu daha güvenlik güçlerimize teslim oldu. Teslim olan örgüt mensupları, terör örgütünün Kuzey Irak ve Suriye’deki yapılanması içerisinde faaliyet yürütüyordu. Terörle mücadelenin her alanında görev alan kahramanlarımızı tebrik ediyorum 

 

BİLİNSİN Kİ… TERÖR SONA ERENE KADAR MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK" Kaynak/Pusula

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.